Boris Kollár: Budú dôkazy na to, že Richterová klame
23 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Po vyjadreni Richterovej a po zasadnutí Výboru NR SR pre kontrolu SIS vydal Boris Kollár (Sme rodina) tlačové vyhlásenie, v ktorom uviedol, že verí, že sa bude dať dokázať, že Richterová o zneužití áut SIS klame.

Na sociálnych sieťach už nie je

Expartnerka Borisa Kollára Barbora Richterová uviedla, že polícia vyhodnotila jej situáciu ako „veľmi rizikovú“. „Z toho dôvodu mi odporučili, aby som sa na nevyhnutnú dobu odhlásila zo sociálnych sietí,“napísala podľa Denníka N Richterová s tým, že to rešpektuje a podotkla, že dúfa, že sa jej a deťom nič nestane.

Dorota Nvotová vyzýva Kollára: Takýchto HULVÁTOV tu nechceme!
Dieťa nezachránite tým, že zbijete jeho mamu! To je názov petície, ktorú spís(k)ala čerstvá Demokratka Dorota Nvotová. Reaguje tak na tlačovú konferenciu predsedu parlamentu Borisa Kollára, na ktorej sa politik priznal k zmláteniu jednej zo svojich... Čítať ďalej
23 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Tlačové vyhlásenie

Boris Kollár v tlačovom vyhlásení hovoril o tom, že zasadnutie výboru na kontrolu SIS inicioval práve on. Zúčastnil sa ho a je presvedčený, že Richterová o zneužívaní klame, čo sa podľa jeho slov bude dať dokázať.

Zopakoval, že ktorákoľvek osoba, či už ženského, alebo mužského pohlavia, zaútočí na dieťa, nebude váhať a bude konať podobne „Vždy sa postavím na ochranu svojich detí. Ja tu nechodím fackať ženy z plezíru, nevytrhávajte to z konceptu,“ upozornil Kollár

Pripomenul incident dvoch poslankýň (Cigánikovej a Tabák), ktorý skončil len 30-eurovou pokutou. Kollár zopakoval, že to, čo robí Richterová je ovplyvňovanie volieb.

Podáva na Richterovú preto trestné oznámenie.

Pri novinárskych otázkach Kollár emotívne opakoval, že miluje svoje deti a bude ich chrániť za každú cenu a pri niektorých otázkach obvinil novinárov z nekorektnosti.

Vie aj o návrhu na jeho odvolávanie, postaví sa tomu čelom, aby "sa celé Slovensko dozvedelo, ako to naozaj bolo".

Hamran má Žilinku za právneho nedouka (VIDEO)
Štefan Hamran nepovedal priamo, no „vyhrážky smerom k pani prezidentke“ polícia vyšetruje, pretože je podľa neho neakceptovateľné vyhrážať sa jednému z trojice najvyšších ústavných činiteľov. Rozhovor v rádiu, kde bol policajný prezident hosťom... Čítať ďalej
23 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik