Syn miliardára zo stratenej ponorky ŽÚRUJE! (FOTOGALÉRIA)
23 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

O osude piatich osôb, ktoré sa vydali k vraku Titanicu v miniponorke, už je všetko jasné. Vzal si ich Titanic. Vyženený potomok miliardára Hamisha Hardinga (58) sa so stresom z rodinnej situácie vyrovnáva po svojom. Mnohých ľudí, ktorí s napätím sledovali pátranie po zmiznutom stroji sa nepáčila jeho návšteva koncertu kapely Blink 182. Tým však mladý boháč ani zďaleka neskončil! Informuje český Blesk.

Sex na sieti

Brian Szasz  neprestal šokovať ani potom, čo navštívil koncert svojej obľúbenej skupiny. Ukázalo sa totiž, že len pár okamihov nato, čo prosil o modlitby pre svojho nevlastného otca, flirtoval na Twitteri s modelkou z OnlyFans, ktorá si nechá hovoriť Brea. 

Tá na sieti zverejnila svoju snímku s veľmi jednoduchým popisom:  „Mohla by som si na teba sadnúť?“  A takú otázku nemohol Brian nechať bez odozvy ani v takto ťažkej rodinnej chvíli. „Áno, prosím,“ odpovedal stručne, ale s nadšením a pridal hneď niekoľko emotikonov so srdiečkami.

Jeho reakcia sa okamžite stala terčom vtipov ostatných ľudí. „Ten chlap miluje Blink 182, má dámy, ktoré mu sadajú na tvár a nemá strach dať to svetu vedieť,“ napísal jeden zo sledujúcich, ktorý si komentáre všimol.

Stratila sa ponorka s turistami! (VIDEO)
Hľadajú ponorku, ktorá sa vydala k Titanicu. Turisti za lístok zaplatili 250-tisíc dolárov za miesto na osemdňovej expediícii. V Atlantickom oceáne sa začala operácia, zameraná na hľadanie ponorky, ktorá vozí turistov k... Čítať ďalej
19 | 06 | 2023 | Milan Laca

Hádka s rapperkou

A ako by to nestačilo, pustil sa Szasz ešte do sporu s rapperkou Cardi B, ktorá pre jeho návštevu koncertu v takej ťažkej rodinnej situácii nemá ani trochu pochopenie a myslí si, že by mal sedieť doma a čakať na správy ohľadom svojho nevlastného otca. 

 „Možno je to nevhodné, ale moja rodina by chcela, aby som tu bol! Blink 182 je moja najobľúbenejšia kapela a muzika mi pomáha v ťažkých časoch,“  napísal na sociálnu sieť zo San Diega. Avšak ani fakt, že by si to jeho rodina priala, Cardi B neobmäkčil. K situácii sa vyjadrila na videu. „Nie je to smutné, že si miliardár a nikto o teba nestojí?“ pýta sa Cardi B na videu, na ktoré upozornil Daily Mail.

Szas, ktorý predtým zmazal všetky svoje kontroverzné príspevky na sieťach sa s rapperkou pustil do otvorenej hádky. „Aká trápna celebrita. Cardi B sa snaží ovplyvniť mňa a moju trpiacu rodinu. Išiel som na koncerz Blink 182, aby som sa s tým vyrovnal, namiesto toho, aby som sedel doma a sledoval správy. Hanbi sa za seba, Cardi,“ napísal ostro a ešte doplnil, že všetky jej posledné vydané albumy sú odpad a jej konanie označil za zúfalé volanie o pozornosť kvôli upadajúcej kariére.

Pátrači začuli zo stratenej ponorky búchanie, to neskôr stíchlo
Tímy pátrajúce po ponorke s piatimi ľuďmi na palube, ktorá sa stratila v nedeľu pri plavbe k vraku Titaniku, v utorok počuli búchanie. Informujú o tom server Rolling Stone a televízia CNN s odvolaním sa na interné e-maily amerického ministerstva... Čítať ďalej
21 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

 

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik