Sulík nenechal na PS NITKU SUCHÚ! Šimečka na to reaguje klamstvami
22 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Nekultúrne správanie, odborníci na ho*no...jednoducho veľké riziko! Takto ohodnotil Progresívne Slovensko líder SaS Richard Sulík. Šéfovi PS Michalovi Šimečkovi to očividne nevadí. Veď preferencie im stúpajú.

"Tak vidím, že Richardovi Sulíkovi to zase nedalo! Nevadí. V PS sa budeme ďalej sústrediť na skutočné hrozby pre Slovensko. Potrebujeme spoluprácu, nie hádky a útoky," napísal na sociálnej sieti Šimečka a pridal aj video, v ktorom bol Sulík hosťom TA3.

Sulík si nebral servítku

"Progresívne Slovensko nie je žiaden nepopísaný list. Vláčili pizza krabice do rokovacej sály, ponožky vešali na rečnícky pult... Oni majú tiež svoj podiel viny, ako to tu dopadlo," upozornil Sulík v relácii Téma dňa na TA3.

A líder strany SaS sa pustil aj do tzv. odboríkov, ktorými sa progresívci chvália. "Viete, hovoria - máme odborníka, pána Spišiaka. Ale pán Spišiak bol tri roky poradcom najneschopnejšieho ministra, akého sme tu za také dlhé obdobie mali."

ODBORNÍCI NA POPUKANIE! Šimečkov "odborník" sa predviedol (VIDEO)
Strana Progresívne Slovensko sa nás snaží presvedčiť, že ona jediná v tomto štáte má dostatok erudovaných odborníkov, ktorí to tu vedia dať do poriadku. Bratislavu tiež vedie jeden z progresivistov, ktorý si v rámci samosprávy dosadil vhodných... Čítať ďalej
02 | 06 | 2023 | Eka Balašková

A my musíme pripomenúť aj ďalšieho "odborníka" PS, ktorý je bezpochyby najvýraznejším "odborníkom" na Oddelení dopravného inžinierstva bratislavského magistrátu.

"Myslím si, že pre veľa ľudí bude PS veľkým rizikom a povedia si - No ho*no, tak ja predsa len tie ponožky na rečníckom pulte radšej nie," skonštatoval Sulík v spravodajskej televízii.

Šimečka už ani nevie, čo hovorí a na koho útočí

"Tak už to začína! Za PS môžem povedať iba, že my stranu SaS v médiách nekomentujeme, neokopávame a už vonkoncom na nikoho neútočíme," reagoval na Sulíkov výstup Šimečka.

S prehlásením lídra progresívcov, že vonkoncom na nikoho neútočia, však my nemôžeme vonkoncom súhlasiť. Progresívne Slovensko na čele s Michalom Šimečkom totiž neustále útočí na opozíciu, na stranu Smer - SSD ( neustále opakuje, že to, čo zamýšľa Smer so Slovenskom, je vážne ohrozenie demokratického zriadenia) aj jednotlivo na jej členov (pripomeňme príklad: "Ľuboš Blaha na treťom mieste kandidátky je vztýčený tretí prst prozápadnému a demokratickému smerovaniu Slovenska," napísal Šimečka na Facebooku iba včera - 21.6."), na konzervatívnych slovenských europoslancov...

Šimečka o kolegoch: Nebavia sa s nimi ani extrémisti! (VIDEO)
Podľa Michala Šimečku (Progresívne Slovensko) sú mandáty Miroslava Radačovského a Milana Uhríka pre Slovensko stratené. Čakáte konštruktívnu kritiku? Omyl. Schladil ho až Chmelár. Šimečka si myslí, že nemajú s čím prísť a že EP nefunguje tak, ako... Čítať ďalej
19 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Kde na to berú?

Okrem toho si všimnite, kto má najmasívnejšiu kampaň. Kde sa obzriete, tam sa na vás škerí Šimečka s jeho Progresívnym Slovenskom. Odkiaľ na to vzali? Sú mimoparlamentná strana, takže za svoje preferencie v posledných voľbách určite nie.

Progresívne Slovensko má najdrahšiu kampaň, statisíce EUR, bilboardy všade..kde na to vzali?
Všimnite si kto má najmasívnejšiu kampaň. Kde sa obzriete, tam sa na vás škerí Šimečka s jeho Progresívnym Slovenskom. Odkiaľ na to vzali? Bilboardy majú na lukratívnych a najdrahších miestach na každom kúsku Slovenska. Ekofanatikom z... Čítať ďalej
14 | 06 | 2023 | Ivan Mihale

Okrem toho Šimečka aj podľa politológa preukázateľne klamal, keď obvinil Smer, že prichádza s návrhom o mimovládnych organizáciách, ktorý v Rusku zneužívajú na zatváranie disidentov. "Ficov útok na mimovládne organizácie bol síce emotívny, ale jeho návrh kopíruje ten istý zákon, ktorý existuje v Spojených štátoch. Nikomu nehrozí zatváranie. Ani prenasledovanie. Ani vypovedanie z krajiny. Ide len o to, aby občania jasne vedeli, z akých zdrojov je financovaná dotyčná mimovládka a na čo svoje peniaze používa," reagoval Eduard Chmelár a vysvetlil aj to, prečo bola Šimečkova reakcia na Fica taká prudká. "Progresívci sa, samozrejme, boja, že prídu o hlavný zdroj svojich príjmov a mediálnej podpory, preto robia falošnú paniku."

Politológ: Šimečka dokázateľne klame! Bojí sa o zdroj príjmov a mediálnej podpory
ODKIAĽ PRICHÁDZA NAJVÄČŠIE OHROZENIE PRE DEMOKRACIU! Robert Fico prichádza s náznakmi sebareflexie. Podľa neho Smer absolútne podcenil význam zahraničnej politiky. Zdôveril sa, že počas svojej éry urobil jednu zásadnú chybu: podcenil mocenský... Čítať ďalej
13 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

V závere svojho statusu sa Šimečka opäť nevyhol náznakom útoku na opozíciu. Vyzval totiž Sulíka, aby si zachoval chladnú hlavu a uvedomil si, čo je skutočnou hrozbou pre Slovensko v týchto voľbách.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik