Šimečkovcom prekážajú privysoké dôchodky na Slovensku
23 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"PROGRESÍVNE SLOVENSKO BY SIAHLO NA DÔCHODKY! LEN NECH TU TÁTO STRANA NEVLÁDNE!" Píše v statuse na sociálnej sieti Erik Tomáš a pridáva aj dôkaz svojho tvrdenia.

"Progresívne Slovensko po tom, čo pripustilo možnosť legalizácie všetkých drog, prišlo s ďalšÍm “geniálnym riešením”. Podľa ich sociálneho a ekonomického “experta” Hellebrandta treba na financovanie sociálnych služieb využiť peniaze určené na dôchodky, lebo tie sú vraj na Slovensku v rámci EÚ nadpriemerné." Píše autor statusu.

Rozum sa zastavil

"Nielen ja, ale aj všetci prítomní na diskusii Asociácie poskytovateľov sociálnych služieb sme neverili vlastným ušiam. Veď si to pozrite vo videu. Tento návrh z dielne PS by totiž znamenal krátenie dôchodkov. S takouto stranou sa naozaj vládnuť nedá!" Píše Erik Tomáš a fakt - pozrite si ten do neba volajúci hlúpy hnus!

Mikuláš Dzurinda: Škoda, že sa Demokrati fatálne pomýlili
Šéf strany Modrí, Most-Híd (MM) Mikuláš Dzurinda nechce v tejto chvíli verejne špekulovať o nových rokovaniach s Demokratmi. Uviedol to pre TASR potom, ako Demokrati predstavili ako svoju volebnú líderku Andreu Letanovskú. "Škoda, že sa Demokrati... Čítať ďalej
22 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

 

_