Liberálny tábor zažíva PRVOTRIEDNU SCHIZOFRÉNIU! Od smiechu lapám po dychu
22 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Čaputová je zbabelá, Kollár mláti ženy, 363 je v poriadku... Pravicový tábor zažíva masaker! Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Smeru - SSD Ľuboš Blaha. "Liberálny tábor zažíva prvotriednu schizofréniu - od smiechu lapám po dychu," reaguje na udalosti posledných dní na Slovensku.

"Aj chcú ako veľkí feministi obraňovať ženy, aj chcú podržať Borisa Kollára, ktorý svoju zmlátil. Aj chcú robiť z Čaputovej hrdinku, ktorá nezdupkala pred Ficom a Blahom, aj chcú kopať do Fica a Blahu, že vyštvali Čaputovú z politiky. Aj chcú ďalej útočiť na paragraf 363 a na Maroša Žilinku, aj si uvedomujú, že po rozhodnutí Ústavného súdu by vyzneli ako úplní idioti. Proste - schíza ako hrom," zhrnul do pár viet Blaha udalosti posledných dní.

Poprosíme ešte niekoľko billboardov, že Boris je normálny

Smrák tvrdí, že jemu sú síce bulvárne telenovely Borisa Kollára úplne ukradnuté, ale on sa priznal, že spáchal násilie na žene. Za to jednoducho musí podľa Blahu odstúpiť. 

"To, že Kollár s jednou so svojich matiek nacvičoval v Miami hod lezúňom, nie je poľahčujúca okolnosť, ale ešte väčší prúser. Ak matka hodí svoje mimino na 5 metrov a ohrozí ho na živote, tak si s ňou asi nespravím ďalšie - veď to, čo vraví Boris Kollár, nedáva žiaden zmysel," prízvukuje opozičný poslanec.

Každopádne je podľa Blahu hanba, že druhý najvyšší ústavný činiteľ sa priznal k tomu, že zmlátil svoju ženu a ešte väčšia hanba, ako sa jeho okolie správa k deťom. "Poprosíme ešte niekoľko billboardov, že Boris je normálny. Lebo mlátiť ženy, chytať letiaceho lezúňa, štartovať motory mafiánom a mať hárem 10 žien - to je proste ten najnormálnejší Slováčisko. Preboha, Boris, odstúp. Toto sa nedá obhájiť," apeluje smerák na predsedu parlamentu.

Barborou Richterovou sa zaoberá NAKA! Vážne vyjadrenie Hamrana!
Prípadom Barbory Richterovej, expartnerky predsedu parlamentu a hnutia Sme rodina Borisa Kollára, sa zaoberá Národná kriminálna agentúra (NAKA). Vo štvrtok o tom hovoril policajný prezident Štefan Hamran v diskusnej relácii Rádia Expres. Podanie... Čítať ďalej
22 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Zlí agresori vraj krehkú a nevinnú kvetinku vyhnali z politiky

"Bohovské je aj to kvílenie médií, ako plačú z rozhodnutia Zuzany Čaputovej. Závodský na Exprese včera s politológom Abrahámom doslova hysterčili. Polhodinu to bolo dokola Fico a Blaha. To my zlí agresori sme vraj krehkú a nevinnú kvetinku vyhnali z politiky a tak. A vraj Soros je cool a urobil pre Slovensko stokrát viac než my. Abrahám bol v tranze," smeje sa politik.

Blaha za najvtipnejší považuje ten logický skrat, ku ktorému dospeli - Čaputová vraj nie je zbabelá a neušla pred Ficom a Blahom. Ale za jej odchod môžu Fico a Blaha. Železná logika. 

Ako toto vysvetlia voličom?

Vtipné je podľa smeráka aj to, ako "veľkí právnici z liberálneho tábora na čele s Čaputovou, Kolíkovou, Šeligom a tým smiešnym taxikárom z Toronta (zabudol som meno) dostali na bendžo od Ústavného súdu ohľadom 363.  Ako toto vysvetlia voličom? Veď paragraf 363 bol úplne ten najväčší zločin, ktorý pripisovali Marošovi Žilinkovi - čo teraz povedia? Že Ústavný súd je mafia?," pýta sa.

"Hej, hej, ťažká schíza. V posledných dňoch sa liberálom všetko rúti. Podľa mňa by mali skúsiť ešte viac kopať do Fica a Blahu, to určite pomôže," uzavrel Blaha.

Nie paragraf 363 je nepohodlný, nepohodlný je Žilinka
ĽSNS: Snaha o zmenu paragrafu 363 spočíva v nepohodlnosti osoby M. Žilinku, informuje agentúra TA SR. Celá snaha o zmenu paragrafu 363 Trestného poriadku nespočíva v nevyhovujúcom právnom stave, ale v nepohodlnosti osoby generálneho prokurátora... Čítať ďalej
21 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik