Ľudia dostali kabaret zadarmo: Aha, Pelle sa váľa po lúke! (FOTOGALÉRIA)
22 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Gery už nie je žiadna mušia váha! Líder Hlasu-SD Peter Pellegrini sa prerátal. Z jeho šteniatka veľmi rýchlo vyrástol silný pes a opozičný politik, ako sa zdá, by sa s ním nemal radšej preťahovať. Posledne totiž lietal vzduchom!

"Gery pred rokom a o 30 kíl ľahší!" Napísal Pellegrini na sociálnej sieti a priložil na dôkaz najnovšiu fotografiu svojho už dorasteného hafana. "Hoci mňa pravidelné prechádzky s ním dostávajú do skvelej formy, dnes už ho radšej na rukách nenosím," posťažoval si politik a hneď aj vysvetlil, aké krušné chvíle mu jeho štvornohý miláčik pripravuje.

Letel vzduchom

"Nedávno som sa napríklad pristavil na lúke pri skupinke ľudí, ktorá ma spontánne oslovila. Ibaže Geryho pozornosť upútalo niečo iné a tak vystrelil ako blesk - a ja, otočený chrbtom som to nestihol zaregistrovať. Má vyše päťdesiat kíl, beží ako rýchlik a fyzika nepustí! Akonáhle sa vôdzka napäla na celú svoju dĺžku, doslova som vyletel do vzduchu a pristál rovno na zemi," priblížil okolnosti posledného incidentu hlasák.

Ľudia podľa Pellegriniho dostali kabaret zadarmo: "Aha, Pelle sa váľa po lúke! Gery stál vedľa a tváril sa akože nič. Ani som nemal síl ho vyhrešiť. Ale s chuti a naplno som sa zasmial," uzavrel Pellegrini milú príhodu.

Radšej na lúke ako v politike

A my len doplníme, že Geryho by za takéto veci hrešiť nemal. Slováci si naozaj radšej pozrú kabaret a kotrmelce politikov niekde na lúke, ako v parlamente. Tých sme už mali za posledné roky až nad hlavu!

FB/Peter Pellegrini
Peter Pellegrini s Gerym
Peter Pellegrini s Gerym
Zdroj: FB Pellegrini
Peter Pellegrini s Gerym

ŠOKUJÚCI GREKSOV ZÁŽITOK! Toto sa ešte neprihodilo žiadnej kapele (FOTO)
Toto sa ešte asi neprihodilo žiadnej kapele! Kuriózny zážitok z koncertu priblížil hráč na bicích a primátor Banskej Bystrice Peter Yulo Gogola. "V sobotu sme hrali na obecných slávnostiach v milej dedinke na juhozápadnom Slovensku. Na futbalovom... Čítať ďalej
19 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik