Barborou Richterovou sa zaoberá NAKA! Vážne vyjadrenie Hamrana!
22 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Prípadom Barbory Richterovej, expartnerky predsedu parlamentu a hnutia Sme rodina Borisa Kollára, sa zaoberá Národná kriminálna agentúra (NAKA). Vo štvrtok o tom hovoril policajný prezident Štefan Hamran v diskusnej relácii Rádia Expres. Podanie trestného oznámenia potvrdila TASR hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová.

"Poškodená podala trestné oznámenie priamo na NAKA, vyšetrujeme podozrenie zo skutku ublíženia na zdraví," povedal Hamran na Exprese. Dodal, že NAKA preveruje aj podozrenia zo sledovania Richterovej. "Ráno som bol informovaný, že tri vozidlá máme identifikované," podotkol.

Nevylúčil, že vozidlá patria zložkám štátu

"V kontexte týchto zistení budeme vyšetrovať možno aj podozrenia zo zneužívania štátnej moci na súkromné účely," doplnil.

Kollár o spore s Richterovou hovoril na tlačových konferenciách, kde okrem iného priznal, že ju pred 12 rokmi udrel po tom, ako ohrozila ich dieťa. Zároveň odmietol Richterovej obvinenia, za ktorými vidí kampaň na jeho očiernenie. Trvá na tom, že v záujme ochrany dieťaťa konal správne. Viaceré strany ho po jeho výrokoch vyzvali na odstúpenie z funkcie predsedu parlamentu. Kollár odstúpiť nemieni.

Richterová tvrdí, že Boris Kollár ju mlátil tak, že stratila vedomie!

Barbora Richterová trvá na tom, že je pravdivé každé jedno slovo, ktoré doteraz o Borisovi Kollárovi povedala. V reakcii na tlačovú besedu Borisa Kollára Richterová zdôraznila, že nie je súčasťou žiadnej politickej antikampane voči Sme rodina, iba hovorí pravdu o Borisovi Kollárovi.

Viac v článku:

Richterová reaguje! Boris Kollár ju mlátil tak, že stratila vedomie!
Barbora Richterová trvá na tom, že je pravdivé každé jedno slovo, ktoré doteraz o Borisovi Kollárovi povedala. V reakcii na tlačovú besedu Borisa Kollára Richterová zdôraznila, že nie je súčasťou žiadnej politickej antikampane voči Sme rodina, iba... Čítať ďalej
20 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik