Ste horší ako klimatická zmena
21 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

So zaujímavým názorom sa podelil s čitateľmi svojho profilu podpredseda SNS Zdenko Čambal. Redakcia HD ho uverejňuje v plnom znení.

"Dnes som sa dočítal ako hrozí, že po voľbách vznikne koalícia extrémistov a fašistov, zložená zo SMERu, Republiky a SNS. Ten, kto zastáva vlastný národ, je fašistom? Každý, kto nesúhlasí s Vašim rozkladom tejto republiky, je extrémistom? Moja blízka príbuzná leží na Partizánskom cintoríne v Martine - Priekope. Popravili ju fašisti počas SNP. Na ktorej strane týchto bojov ste mali príbuzných Vy? My, členovia SNS, stojíme pevne na tejto zemi. Nehanbíme sa ju nazvať rodnou. Urážate čestných ľudí.

Ľudia vás nechcú

Nebudete musieť robiť žiadne kompromisy. Vládu zostavovať nebudete. Ľudia Vás nechcú. EÚ je pre Slovensko obrovskou pomocou. Prestaňte klamať, že sme proti európskej spolupráci. Zabúdate priznať, že máme nedostatočne vyzbrojenú armádu. Málo hovoríme o zdatnosti našich vlastných mladých ľudí. Vyhýbate sa téme Ozbrojených síl Európskej únie. Zanedbali ste otázku spoločnej ochrany európskych hraníc. Nemáte právo klamať čitateľov len preto, že niektoré médiá máte v rukách.

Ste horší ako klimatická zmena

Najradšej by ste ľuďom strčili čip do krku. Riadili by ste nás na diaľku, aby sme mali jednotný názor. Každý má právo na vlastný názor. Je našou povinnosťou budovať náš domov a chrániť budúcnosť našich detí. Nepodliezame záujmom zahraničného zbrojárskeho priemyslu. Spájate sa, aby ste prežili vlastnú agóniu. Ste horší než klimatická zmena. Zadlžujete tento štát a systematicky rozdeľujete spoločnosť. Tárate o rovnosti pre všetkých. Väčšina Slovákov už vie, že bývanie, vzdelanie a zdravie začína byť dostupné iba pre Vás.

Zdenko Čambal, podpredseda SNS, primátor mesta Holíč"

Kauza Borisa Kollára je na (smradľavý) uterák
"Nepatrím k moralistom, nesledujem bulvár a za normálnych okolností by som sa nevyjadroval k súkromnému životu Borisa Kollára. Ale bol to on, ktorý z neho svojou tlačovou konferenciou urobil nechutnú verejnú záležitosť." Uvádza čitateľa do témy... Čítať ďalej
21 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik