Soroso-paranoja manistreamu
21 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Robert Fico sa pýta redakcie pravda: "Ste sa v tej Pravde už úplne pomiatli?"

"To, že z denníka Pravda zostal iba ľavicový názov, zdieľa veľa ľavičiarov. Ak si preložíte cez seba denník N, SME a Pravdu, vidíte to isté, takže stačí, ak si kúpite len jeden z nich. Ale ani SME-čko, ktoré je spoluvlastnené G. Sorosom, nerobí takú reklamu tomuto finančnému podvodníkovi, ktorý investuje peniaze, aby menil vlády, ako denník Pravda.

Trápna mediálna úslužná nadpráca

"Idú mi  oči vypadnúť, v priebehu doslova niekoľkých hodín Pravda na svojej internetovej stránke uverejňuje dva články o G. Sorosovi. Podľa Pravdy je to v podstate chudáčik, ktorému všetci ubližujú." Píše Robert Fico a vysvetľuje:

"Ide pritom o nebezpečného ultraliberálneho finančného podvodníka, ktorý skoro dostal Veľkú Britániu do bankrotu, človeka, ktorý otvorene priznáva, že jeho obrovským úspechom bol majdan na Ukrajine v roku 2014. Človeka, o ktorom Šimečka hovorí, že bez jeho peňazí by nebol porazený Mečiar, človeka, ktorý otvorene priznal, že financoval Z. Čaputovú."

"Ste sa v tej Pravde už úplne pomiatli?" Pýta sa predseda SMERU - SSD.

Gabriela Rothmayerová: Kedy nastane „veľký tresk“? Použijú „Božiu zbraň?“
"Kedysi dávno som sa ocitla v odeských katakombách. Bolo to v prístavnom ukrajinskom meste pri Čiernom mori, bol preslnený letný júlový deň, všetci v šortkách a tričkách, veselí, bezstarostní." Píše Gabriela Rothmayerová na webe noveslovo.eu. Esej... Čítať ďalej
21 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme