Rýchla správa - Ústavný súd SR nevyhovel prezidentke, útoky na Žilinku sú politické
21 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Takže, s paragrafom 363 sa hýbať nebude. Aj to vyplýva z rozhodnutia Ústavného súdu Slovenskej republiky. Inak povedané, útoky na generálneho prokurátora Maroša Žilinku, bezosporu politické útoky, zlyhali.

Paragraf 363 Trestného zákona nie je v rozpore s Ústavou SR. Rozhodol o tom v stredu Ústavný súd (ÚS) SR, keď nevyhovel návrhu skupiny poslancov a prezidentky SR Zuzany Čaputovej, ktorí paragraf na súde napadli.

Korčok sa už tlačí do paláca
Exminister zahraničných vecí a člen SaS zvažuje prezidentskú kandidatúru. Správu budeme aktualizovať, ak získame viac informácií. https://www.hlavnydennik.sk/2023/06/21/ako-je-to-s-tymi-zdochynajucimi-konmi Potrebujeme Vašu pomoc Stojíme na... Čítať ďalej
21 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik