Romana Tabák k prezidentke - stručne a jasne
21 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"Pani prezidentka Zuzana Čaputová... potvrdila, že nebude sa opätovne uchádzať o mandát prezidenta." Píše poslankyňa NR SR Romana Tabák.

"Pre ženu nie je jednoduché znášať útoky, ktoré k politike žiaľ patria. Politika bez útokov však neexistuje v prípade ak zastávate nejaký názor!"

Po včerajšku už patrí viac histórii ako súčasnosti - s vážnou výnimkou

"Zdieľam výhrady veľa kritikov na jej adresu, ale po jej rozhodnutí bude to už skôr téma pre historikov. Verím, že posledný rok vo funkcii prezidentky bude vykonávať nestranne a nezneužije mandát prezidenta vo volebnom boji v prospech Progresívneho Slovenska!" Píše poslankyňa Tabák to najpodstatnejšie, s čím ešte končiaca prezidentka môže reálne "prekvapiť".

Česi zostavili zoznam záujemcov o palác po Čaputovej
Po oznámení Zuzany Čaputovej, že sa nebude uchádzať o znovuzvolenie, sa v slovenských médiách objavili prvé špekulácie, kto by sa o najvyšší ústavný post mohol v budúcom roku uchádzať. Oficiálne zatiaľ kandidatúru ale neoznámil nikto. Pripomínajú... Čítať ďalej
21 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme