Ranná lekcia o klamstvách mimovládok, Šipoša, Remišovej a ďalších
21 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Mimovládky s médiami a bezvýznamnými politikmi účelovo používajú lži ako pracovnú metódu. Ospravedlnením by možno bola iba ich očividná hlúposť. Pár príkladov klamstiev za všetky, ktoré sa dennodenne dejú a potvrdzujú, že presne takto bojujú s politikou SMERu - SSD pridáva na svojom profile Erik Kaliňák.

Podlo, cez zúfalé klamstvá, s dvojakým metrom a tým najväčším bičom proti nám. Len pokračujte, milé médiá a mimovládky, lebo presne potvrdzujete to, čo dlhodobo tvrdíme, že hoaxy a konšpirácie nešíria ľudia s iným názorom, ale práve vy - médiá hlavného prúdu, v tandeme s mimovládkami.

Môžu robiť, čo chcú, lebo klamstvom sa proti pravde nedá nikdy vyhrať.

Konkrétne príkldy lží vo videu

Pracujú! Parlament uznal hladomor na Ukrajine v rokoch 1932 - 1933 za genocídu
Národná rada (NR) SR uznala hladomor na Ukrajine v rokoch 1932 - 1933 za genocídu ukrajinského ľudu. V utorok popoludní poslanci odsúhlasili uznesenie. Píše sa v ňom, že hladomor bol spáchaný s úmyslom zničiť skupinu ľudí úmyselným nastolením... Čítať ďalej
20 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme