Keď sprostosti rozkvitajú, ani pršať nemusí
22 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Hlúposť nepotrebuje vlahu. Na zamorenie terénu si pokojne vystačí aj sama. Vždy si nájde cestu na svetlo božie, myslí si Karol Farkašovský (SNS) na margo jedného z ústavných činiteľov Slovenskej republiky. Jeho status však naznačuje, že Farkašovskému nejde len o neho.

Ide mu v zásade o všetkých ego maniakov, ktorí s blížiacimi sa voľbami rozosievajú bilbordy, kam len oko dovidí. Tých však vidí aj medzi europoslancami, či medzi bežnými ľuďmi, ktorí sa prejavujú aj v najbežnejšom živote ... trebárs aj pri parkovaní.

Byty, autá a veľké ego

„Pred časom ma na vzdialenosti 200 metrov fascinovali tri bilbordy resp. megabordy politika, ktorý nám tu nasľuboval hlúposti o 100 tisíc nájomných bytoch, prenájmoch rodinných áut za 100 eur a podobné predvolebné nezmysly. A nielen to. S nevinným výrazom tvrdí, že jeho strana „egá nerieši“. Počet bilbordov po celom Slovensku však jasne naznačuje opak. Pravdou je, že na Slovensku sa v skutočnosti nerieši nič – okrem ego-maniakov,“ konštatuje na sociálnej sieti Farkašovský.

Chystáte sa kúpiť si auto? Poplatky od 1. júla STÚPNU
Pravidlá pri registrácií nového motorového vozidla a poplatky spojené s nimi sa prispôsobujú „ekologizácii“ dopravy. Zmeny potešia hlavne „inovátorov“, vrásky na čele urobia však tým, ktorí si potrpia na rýchlych a výkonných autách. Legislatíva... Čítať ďalej
21 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Nie je jediný

„Iný maniak, ktorý už narobil paseku v rezorte školstva zase z bilbordov sľubuje, že vychová naše deti a že domáce úlohy nebudú povinné. No zbohom...tešíme sa na bujnejúcu múdrosť na školách,“ pokračuje ironizujúco Farkašovský.

Ego prichádza aj z Bruselu

„Osobou, ktorej propagácia nepoprie veličizné ego – je aj vysoko ambiciózny a z europarlamentu finančne veľmi dobre zabezpečený šéf progresívnych liberálov. Nielenže pri prechádzke mestom sa pozerá z každého panelu a nespočetných bilbordov. Na titulnej stránke  nemenovaného web portálu som napočítal 10 jeho bannerov. Niektoré bannery sa dokonca navzájom prekrývali. Človek sa už bojí doma otvoriť chladničku aby z nej náhodou nevyskočil. Že by niekto tak enormne bažil po moci?,“ nechápe politik.

Facebook / Karol Farkašovský | ...človek sa už bojí otvoriť chladničku...

Vyjadrenia mu dávajú za pravdu

O veľkom egu svedčí aj to, ako hovoríme o susedoch, známych, či kolegoch. O dvoch z tých posledných pán pôsobiaci v Bruseli, veru nemá pekné vyjadrenia. Myslí si, že nemajú s čím prísť a že EP nefunguje tak, ako to títo poslanci prezentujú. Sú podľa neho natoľko extrém, že ich ignoruje aj krajná pravica. Vie, ako sa európska politika nerobí, no konštruktívnu kritiku neponúka.

Šimečka o kolegoch: Nebavia sa s nimi ani extrémisti! (VIDEO)
Podľa Michala Šimečku (Progresívne Slovensko) sú mandáty Miroslava Radačovského a Milana Uhríka pre Slovensko stratené. Čakáte konštruktívnu kritiku? Omyl. Schladil ho až Chmelár. Šimečka si myslí, že nemajú s čím prísť a že EP nefunguje tak, ako... Čítať ďalej
19 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Aha, aj ja mám („Péčko“)!

„Nakoniec som si nechal civilný, ale rovnako stupídny obraz, ktorý sa mi naskytol na jednom sídlisku vo východoslovenskej metropole. Pozrite sa na tú krásu:  pri takejto tendencii tabuľu s „P“ éčkom dostane ešte aj ohrdnutá kolobežka alebo zaparkovaný slimák. No veru zo sprostostí Made in Slovakia môžeme urobiť nekonečný výpredaj. Aj by sme sa zasmiali, keby sme už nezabudli ako sa to vlastne robí...,“ uzatvára politik svoje zamyslenie.

Facebook / Karol Farkašovský | Sídliskové parkovisko plné ega

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik