Ďalšie Putinovo jadrové varovanie (VIDEO)
22 | 06 | 2023 I Milan Laca

Putin povedal, že Rusko bude pokračovať vo vývoji jadrovej triády.

Rusko bude pokračovať vo vývoji jadrovej triády, to je kľúč k vojenskej bezpečnosti krajiny a svetovej stabilite, povedal prezident Vladimir Putin.

Záruka

"Najdôležitejšou úlohou je rozvoj jadrovej triády, ktorá je kľúčovou zárukou ruskej vojenskej bezpečnosti a globálnej stability," povedal Putin na stretnutí s absolventmi vojenských univerzít. Podľa neho „už asi polovica jednotiek a formácií strategických raketových síl je vybavená najnovšími komplexmi Jars a  jednotky prevybavujú modernými raketovými systémami s hypersonickou hlavicou Avangard“.

Štart rakety Sarmat

Pridajú ďalšie!

„V blízkej budúcnosti pôjdu do bojovej služby prvé odpaľovacie zariadenia komplexu Sarmat s novou ťažkou raketou,“ pokračoval Putin. "Zbrane si podržíme!"

Jadrový arzenál neznížia

Rusko neplánuje znížiť jadrový arzenál krajiny, ako to chce NATO, povedal nedávno ruský prezident Vladimir Putin. "Máme viac takýchto zbraní ako krajiny NATO. Vedia o tom a celý čas nás presviedčajú, aby sme začali rokovania o znížení. "Je..te na nich, viete, ako hovoria naši," povedal Putin. „Pretože v tomto prípade ide o našu konkurenčnú výhodu,“ vysvetlil Putin. Na otázku ako vníma myšlienku možnosti použitia taktických jadrových zbraní ako faktora jadrového odstrašovania odpovedal Putin  -  "negatívne". Zdôraznil, že Rusko môže použiť jadrové zbrane v prípade ohrozenia svojej územnej celistvosti, nezávislosti, suverenity a samotnej existencie štátu.

Kyjev v panike
Kyjev spanikáril po spustení ruského raketového nosiča s raketami „Kalibr“. Operačné velenie „Juh“ jednotiek kyjevského režimu oznámilo, že ruská flotila uviedla do bojovej služby v Čiernom mori nový raketový nosič, píšu ukrajinské médiá, na ktoré... Čítať ďalej
21 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik