Taraba gratuluje prieskumnej agentúre
21 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Prieskumy sú pred voľbami výnosný artikel. A Tomáš Taraba (SNS/Život-NS) poukazuje na to, že zárobkom nie je len objednávka médií na prieskumy...

Prieskum agentúry Ipsos pre Denník N hovorí jasne. A ešte jasnejšie je Tarabovo zistenie. 

Čo hovorí prieskum

Prieskum agentúry Ipos pre Denník N ukazuje na to, že v súčasnosti by parlamentné voľby vyhral Smer. A Progresívne Slovensko predbehlo Hlas.

Smer-SSD  medzimesačne vzrástol o dva percentuálne body. Zmenilo sa však druhé miesto, kde Hlas vystriedalo hnutie Progresívne Slovensko, ktoré v prieskume získalo 15,5 %. Tretia priečka patrí Hlasu s 14,8 %.

Podľa prieskumu by už žiadna ďalšia strana nezískala viac ako 10 %. Do NR SR by sa však aj tak dostalo až 8 strán. Štvrtá by skončila Republika (8,3 percenta), za ktorou nasledujú hnutie Sme rodina a strana SaS (obe 7,2 percenta). Do parlamentu by sa dostali aj OĽANO a priatelia (6,4 percenta) a KDH (5,6 percenta).

Prívlastok, ktorým Richard Sulík označil Roberta Fica
Predvolebná kampaň je v plnom prúde. Zdá sa, že najväčším terčom všetkých koaličných, ale aj niektorých opozičných strán bude predseda strany SMER - SSD, Robert Fico. "...lebo Fico," sa stalo akousi mantrou, ktorú je podľa všetkého podľa politikov... Čítať ďalej
20 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Sleduje (ich) aj Taraba

Poslanec Tomáš Taraba si tiež všimol prieskum agentúry Ipsos pre DenníkN, podľa ktorého SaSke preferencie až neúmerne vzrástli. Všimol si však ešte jednu vec.

„V rovnaký deň ako bol zverejnený prieskum, v ktorom SaS vyletela takmer o krásnych 20%, strana SaS uhradila zo straníckeho účtu agentúre Ipsos 11 000 eur,“zaujalo poslanca Tarabu.

Spokojný Sulík

"Na politickej scéne sme už 14 rokov a sme najskúsenejšou stranou. Presne vieme, ako najefektívnejšie presadiť skutočnú zmenu pre Slovensko a nemusíme sa rozkukávať. Urobíme všetko pre to, aby sme spolu s vami a so všetkými, ktorí nám pomôžu, zastavili najväčšie ohrozenie našej krajiny, Roberta Fica," dodáva Sulík.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik