Rusko žiada rokovanie Bezpečnostnej rady OSN k dodávkam západných zbraní Ukrajine
22 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Rusko požiadalo o zasadnutie Bezpečnostnej rady OSN k téme dodávok zbrojného arzenálu "Západu" do vojenského konfliktu na Ukrajine. Informuje spravodajský web eadaily.com

Rusko požiadalo na 29. júna o zasadnutie Bezpečnostnej rady OSN o dodávkach západných zbraní Ukrajine. Oznámil to prvý zástupca stáleho predstaviteľa Ruskej federácie pri OSN Dmitrij Poljanskij.

Farizejstvo - dodávatelia zbraní chcú rokovať o humanite

„Na 23. júna požiadali západné krajiny o tradičné stretnutie o humanitárnej situácii na Ukrajine. Začne sa o 17:00 moskovského času,“ poznamenal diplomat na svojom telegrame.
Pretože sme tradične proti presadzovaniu jednostranného západného naratívu na pôde Bezpečnostnej rady, dnes sme požiadali o stretnutie na 29. júna o predaji západných zbraní Ukrajine a ich dôsledkoch pre diplomatické snahy o vyriešenie ukrajinskej krízy. Ako očakávame, začne o 22:00 moskovského času. Pokúsime sa nájsť zaujímavého rečníka, ktorý by mohol objektívne a profesionálne pokryť tento príbeh,“ informoval Dmitrij Poljanskij.

Kyjev: Čo tam po vojne, keď je horúco... (VIDEO)
V Kyjeve ľudia napriek zákazu plávajú a opaľujú sa na plážach. V nedeľu 18. júna sa objavili fotografie a videá zo situácie na jednej z pláží v Kyjeve. Napriek zákazu úradov je na brehu aj vo vode pomerne veľa dovolenkárov, informuje Strana.ua.... Čítať ďalej
19 | 06 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme