Obrátila sa chrbtom k ľuďom vždy, keď ju potrebovali
20 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"Smer – SSD želá pani prezidentke, aby sa jej po ukončení mandátu darilo v súkromnom aj pracovnom živote." Uvádza sa v stanovisku strany na margo oznámenia Zuzana Čaputovej, že už nebude kandidovať na post hlavy štátu.

"SMER – SSD berie na vedomie, že prezidentka SR Z. Čaputová nemieni opätovne kandidovať. Toto rozhodnutie nás neprekvapilo. Mimovládne organizácie financované zahraničím už majú vybraného nového prezidenta, ktorý bude dôsledne pokračovať v liberálnej a mimo slovenských záujmov orientovanej zahraničnej politike A. Kisku a Z. Čaputovej.

Smutný koniec

Z. Čaputová sa občanom SR vždy obrátila chrbtom, keď ju najviac potrebovali. Sama priznala, že nerozumie krajine, v ktorej žije. SMER – SSD želá pani prezidentke, aby sa jej po ukončení prezidentského mandátu darilo v súkromnom aj pracovnom živote.

Vzdala to
Tak, ako to postupne vzdajú všetci, ktorí majú dostatok mozgovej kapacity na to, aby zvážili, nakoľko škodili a škodia Slovensku a nám, občanom tešjto prekrásnej, no ťažko skúšanej stredoeurópskej krajiny. Nedá sa donekonečna panovať, je čas na... Čítať ďalej
20 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik