Mimoriadna situácia v Ľvove! Rusi zaútočili
20 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Rusi v noci, 20. júna uskutočnili masívny útok na Ukrajinu, pričom odpálili kamikadze drony a rakety Shahed. 

Okolo polnoci bol na Ukrajine vyhlásený rozsiahly letecký poplach. Vzdušné sily Ozbrojených síl Ukrajiny varovali pred hrozbou použitia útočných dronov Rusmi.

Počas poplachu bolo počuť výbuchy v Kyjeve, Záporoží a Ľvove.

Útok na Záporožie

Pokiaľ ide o Záporožia, regionálna vojenská správa hlásila ďalší masívny útok Rusov, ktorého cieľmi boli komunikácie, majetok a vybavenie poľnohospodárskych a poľnohospodárskych fariem, ako aj obľúbená dovolenková destinácia.

Výbuchy vo Ľvove

Ľvov a región boli napadnuté dronmi a v noci bolo počuť sériu výbuchov. Starosta Ľvova Andrij Sadovyj informoval o zásahu do kritickej infraštruktúry. Vypukol tam požiar. Na mieste pracujú hasiči, SES a inžinierske siete. Pri útoku nebol nikto zranený.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik