Migrant vo Francúzsku surovo hodil ženu s vnučkou o chodník (VIDEO)
20 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Francúzskom sa šíri ďalšie video, ktoré zachytáva násilné správanie migrantov voči domácemu obyvateľstvu. V Bordeaux jeden z nich tvrdo a bezdôvodne zaútočil na staršiu ženu s dieťaťom. Na video upozornil jeden z neúspešných kandidátov na prezidenta a vyzval Francúzov, aby sa „prebudili“. Avšak incident sa dočkal nesúhlasných komentárov aj z Česka a panujú obavy, že súčasná vláda dopustí niečo podobné aj tam. Píše český web parlamentnilisty.cz.

Na takýto problém poukázal jeden z neúspešných kandidátov na prezidenta, bývalý novinár a esejista Eric Zemmour, keď zdieľal „hrozné“ video z Bordeaux. (Nájdete na konci textu.)

Popis incidentu

Na videu postaršia žena s malým dievčatkom vychádza z domu. Žena sa rozhliada, vidí černošského mladíka trochu podozrivého výzoru a vracia sa aj s dieťaťom späť do domu. Ale dotyčný strčí nohu do dverí, vytiahne ženu aj s malým dievčatkom von, zhodí ich na zem (podľa videa sa obe tvrdo udreli hlavou o chodník), potom ešte odhodí dievčatko, chytí bližšie neurčený predmet na zemi a uteká preč. Čo si medzi sebou povedali, nie je jasné, video je bez zvuku.

Bordeax dnes

Komentár k nemu ale pridal sám Zemmour. „Aká hrôza. Bordeaux dnes. Toto urobili našej krajine. Francúzi, zobuďte sa,“ vyzýva. Video už má vyše milióna vzhliadnutí na twitteri, masívne sa šíri aj na facebooku. Zemmour pri kandidatúre zdôrazňoval práve problémy, aké masívna migrácia z afrických krajín Francúzsku prináša.

Polícia útočníka zatkla

Podľa príspevku spravodajcu ČRo Martina Balucha bol muž políciou zadržaný a bol tiež už v policajných záznamoch vedený. „Muž sa pri zadržaní správal agresívne, hliadka privolala posilu a použila taser. Záchranka odviezla staršiu ženu do nemocnice,“ informoval. Taser je elektrický paralyzér, ktorý do tela zasiahnutého pustí niekoľko tisíc voltov.

Viktor Orbán obviňuje mladého Sorosa: Podnecuje ďalšiu migračnú krízu!
Maďarský premiér Viktor Orbán varoval, že Sorosova ríša, ktorej vládu odovzdá Georg Soros 37-ročnému potomkovi Alexandrovi, plánuje „podnietiť“ ďalšiu migračnú krízu v Európe. Informuje Breitbart. Maďarský premiér Viktor Orbán vo svojom týždennom... Čítať ďalej
19 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik