VRAJ VAKCÍNA JE SLOBODA! Pfizer zverejnil KATASTROFÁLNE nežiadúce účinky (VIDEO)
19 | 06 | 2023 I Diana Zaťková
Vedeli o tom od začiatku! Pfizer odovzdal Európskej liekovej agentúre (EMA) desivé čísla. Odovzdal ich v čase, keď celý svet už má za sebou povinné očkovanie “vakcínami plnými slobody”. No tým príbeh nekončí. Šialené Leyenovej zmluvy nám zabezpečila prísun týchto vakcín na roky dopredu. Samozrejme, nie zadarmo. Stojí nás to milióny. Keď si odmyslíme peniaze, veľa z nás to stálo a stojí niečo oveľa drahšie. Zdravie a životy. Kde sú teraz všetci tí, ktorí tvrdili, hoci zodpovednosť za to nebol ochotný prevziať ani výrobca, že sú plné zdravia a slobody? 

Niektoré z dokumentov vznikli už v auguste 2022, iné ešte predtým. Od Pfizeru si ich vyžiadala Európska lieková agentúra. Prečo sa o nich široká verejnosť nedozvedela ešte počas rozbehnutého očkovania? Zrejme preto, že biznis má pre týchto ľudí väčšiu hodnotu ako ľudské zdravie a život, píše portál ereport.sk.

10 tisíc diagnóz!

Na “dôverný dokument,” spoločnosti Pfizer, ktorý má 393 strán, poukázal web Conservative Rewiev. Už 19. augusta 2022 spoločnosť zaznamenala viac ako 10 000 diagnóz. Niektoré z nich sú veľmi závažné a zriedkavé.

Najvyšší počet prípadov sa vyskytol vo vekovej skupine 31 – 50 rokov. Pričom 92 % nemalo žiadne komorbidity, takže je veľmi pravdepodobné, že za získaním “náhlych” ochorení u týchto ľudí nemohlo byť nič iné, iba “vakcína plná slobody a zdravia.”

Vyšetrovanie Covid-ovej nadúmrtnosti pokračuje
O tom, že téma Covid-u a opatrení, ktoré mali zabrániť jeho šíreniu, ešte nie je uzavretá, ako by si politici priali, svedčí ďalšia iniciatíva, ktorá prináša petíciu. Tú môžete podpísať aj vy. Jednu iniciatívu, ktorej cieľom je prešetrenie... Čítať ďalej
05 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Zuzana Čaputová: Dajte sa zaočkovať - vakcína je sloboda

Medzi najčastejšie patria poruchy cievneho systému, čo má za následok abnormálny počet mozgových ischemických príhod a rovnako i infarktov myokardu. Za nimi nasledujú rozličné závažné neurologické ochorenia. Ochorenia očí i uší.

Dokument tiež uvádza viac ako 180 000 prípadov vzniku rakoviny prsníkov a ženských pohlavných orgánov. A sterility.

Vyskytlo sa viac ako 100 000 krvných a lymfatických porúch, pričom o oboch existuje množstvo literatúry, ktorá ich spája so spike proteínom. Okrem tohto dokumentu existuje aj 3 192 prípadových štúdií. Ktoré detailne zaznamenali “zdravé účinky,” týchto experimentálnych vakcín, na ľudský organizmus.

Bude sa niekto zodpovedať?

Najhoršie je, že Pfizer, ktorý s odstupom rokov (nútene) priznal, že “vakcínu” nikdy netestovali na zabránenie prenosu vírusu, veľmi dobre vedel, aké závažné následky môžu mať. To bude zrejme dôvod, prečo za ne pred spustením globálneho očkovania odmietli prevziať zodpovednosť za nežiadúce účinky a úmrtia.

Dan Landa: Za covidu nešlo DRŽAŤ HUBU! A súdy nám dali za pravdu
Daniel Landa v posledných dňoch oslavuje úspechy so svojim novým albumom Minové pole, ktoré vyšlo osem rokov po predchádzajúcom štúdiovom počine Žito. „Sústredím sa teraz hlavne na to pozitívne,“ oceňuje spevák, že sa môže vrátiť k hudbe. Svoje... Čítať ďalej
12 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik