Pyšná Dara: Dcéra Laura prvýkrát na titulke fashion magazínu! (FOTOGALÉRIA)
19 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Speváčka Dara Rolins (50) je hrdou mamou. Jej dcéra Lola (15), ako ju familiárne hovorí, sa totiž prvýkrát ocitla na titulke známeho magazínu. Titulná strana vyšla hneď v dvoch verziách, píše český Blesk.

Zatiaľ čo Dara Rolins už ozdobila stovky titulných strán rôznych denníkov, týždenníkov, magazínov, pre jej dospievajúcu dcéru je to prvýkrát.

„Pre mňa ako mamu ďalší zásadný, dosť dojemný moment. Lola prvýkrát na titulke časopisu. Nehľadajte za tým jej ani moju ambíciu mať z nej od zajtra modelku. Išlo o ponuku, ktorá sa neodmieta. Predstaviť ju v tom najprirodzenejšom svetle. Obyčajne neobyčajnú, tak ako ju poznáme len my, jej rodina a kamaráti. Bez snahy ju meniť, tvarovať, štylizovať alebo nejako zvlášť medializovať,“  zverila sa Rolins na Instagrame a priložila aj fotku dcéry, ako zdobí titulku časopisu.

„Ďakujeme magazínu Grade a celej tej dokonalej partičke, ktorá stojí za realizáciou tejto veľkorysej fotostory o dvoch verziách titulky. A Pavlovi, šéfredaktorovi, za krásny rozhovor s ňou. Práve vďaka dôvere je celý tento materiál taký autentický. Som rada, že vám ju touto cestou môžem predstaviť zase o niečo viac,“ dodala Rolins, ktorá má dcéru s muzikantom Matejom Homolom.

Dara Rolins s dcérou Laurou na dovolenke, zdroj: Instagram.com
Dara Rolins / Facebook (Dara Rolins)
Dara Rolins / Facebook (Dara Rolins)
Blesk
Dara Rolins / Instagram (dararolins_vermi)
Dara Rolins a Pavel Nedvěd
Dara Rolins a Pavel Nedvěd
Zdroj: IG/Dara Rolins
Dara Rolins / Facebook (Dara Rolins)
Dara Rolins a Pavel Nedvěd, zdroj: Instagram.com
Aha.cz
Dara Rolins / Facebook (Dara Rolins)
Dara Rolins / Instagram (@dararolins_vermi)
Simona Krainová & Dara Rolins / Facebook (Slovanský dům)
Dara Rolins s dcérou / Facebook (Dara Rolins)
Dara Rolins a Pavel Nedvěd

 

Laura je od narodenia súčasťou prezentácie svojej slávnej mamičky, naposledy spoločne prvýkrát zaspievali na Darine koncerte k päťdesiatinám. Ale teraz je sama za seba a titulok Lola beží do života hovorí za všetko.

Richterovej je na vracanie! To, čo zverejnila je šokujúce!
Povraciam sa teraz alebo až za chvíľu? Pýta sa v úvode príspevku jedna z matiek detí Borisa Kollára, Barbara Richterová. Richterová reaguje na príspevok Borisa Kollára, predsedu hnutia Sme rodina a predsedu parlamentu Slovenskej republiky, ktorý sa... Čítať ďalej
18 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik