Hlas ľudu: Prezidentka Čaputová: „Mám, nemám, mám, nemám, mám... ?“
19 | 06 | 2023 I Mária Škultétyová

Princezná Zuzanka spala ako na hrášku. Tlačilo ju čosi, spať jej nedalo. Ráno pozrela pod vankúš, a tam jeden hrášok. Potvorka malá! Zakotúľal sa, keď v posteli večerala.

Má rada jarný hrášok. Obyčajný smrteľník by povedal, že sa ho nevie dožrať. Ľúbi ho aspoň tak ako  medové koláčiky, Jurka  a jaterničky. Také čerstvé, čo ešte masť z nich tečie.   

Pretrela si karpavé očká a len tak bez mejkapu - strapatá bežala v košieľke do záhrady. Privoňala si k ružiam, kýchla a odtrhla dve margaréty. Posadila sa na lavičku, chytila jeden kvet  a trhala lupienok za lupienkom. A presne tak, ako to robia zaľúbené dievčatá, aj ona sa pýtala: „ľúbi, neľúbi, ľúbi... ? Posledný lupeň prezradil, že ľúbi. Ľúbi ju Jurko, zbojník jeden prešibaný! Keď toť nedávno videla, že poškuľuje po jednej dvornej dáme, bála sa oňho. V duchu sa modlila: božičku, daj, aby ma ľúbil, nechcela by som si hľadať ďalšieho frajera. Pánbožko ju vyslyšal.

Lenže Zuzanka má aj iné trápenie na srdiečku.

Ona totiž nie je len obyčajná princezná z paláca. Ona je aj prezidentka podtatranského ľudu. Ten sa k nej nehlási, lebo  ona sa nemá k nemu. Preto sa trápi, čo a ako ďalej. Má sa opäť uchádzať o prezidentský úrad? Alebo sa má na to vykašlať? Bola aj u veštkyne -  tá jej poradila, že radšej nech odíde z úradu so cťou (???), akoby mala odísť po voľbách s hanbou. Karty nechceli ukázať pravdu. Alebo ju kartárka nechcela povedať. Preto tá druhá margaréta.

Pekne po kresťansky sa prežehnala a začala trhať lupienok za lupienkom: „Mám, nemám, mám, nemám...?“

A tu, milý čitateľ, náš príbeh končí. Čo Zuzanke vyveštil kvet, nám už prezradí ona sama. Ak pánboh dá, tak možno v utorok. Dovtedy to už nejako vydržíme.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

VRAJ VAKCÍNA JE SLOBODA! Pfizer zverejnil KATASTROFÁLNE nežiadúce účinky (VIDEO)
Vedeli o tom od začiatku! Pfizer odovzdal Európskej liekovej agentúre (EMA) desivé čísla. Odovzdal ich v čase, keď celý svet už má za sebou povinné očkovanie “vakcínami plnými slobody”. No tým príbeh nekončí. Šialené Leyenovej zmluvy nám... Čítať ďalej
19 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik