AKTUÁLNE VÁŽNA NEHODA! Zrazili sa dve autá, CESTA je UZAVRETÁ! Zasahujú všetky zložky
19 | 06 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Cesta medzi obcami Častá a Dubová v okrese Pezinok je pre nehodu uzavretá. Pri zrážke dvoch motorových vozidiel sa zranili dve osoby. Polícia Bratislavského kraja o tom informuje na sociálnej sieti. Vodičov vyzýva, aby využili alternatívne trasy a riadili sa jej pokynmi.

Dopravní policajti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave aktuálne vykonávajú potrebné opatrenia. “Na mieste sú príslušníci hasičského a záchranného zboru, ako aj rýchla zdravotná pomoc. Na miesto bol privolaný vrtuľník rýchlej zdravotnej služby,” priblížili policajti.

Vodičov policajti vyzývajú, aby využili alternatívne trasy a riadili sa pokynmi polície.

POTREBUJETE OPERÁCIU? Možno sa jej nedožijete! Radšej sa začnite modliť
Čakacie listiny pacientov na zákroky sa vedú pri viacerých diagnózach. Aktuálne sú na nich tisíce ľudí! Vyplýva to z dát, ktoré TASR poskytli všetky tri zdravotné poisťovne na Slovensku. Asociácia na ochranu práv pacientov nedávno upozornila, že na... Čítať ďalej
19 | 06 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik