Viktor Orbán obviňuje mladého Sorosa: Podnecuje ďalšiu migračnú krízu!
19 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Maďarský premiér Viktor Orbán varoval, že Sorosova ríša, ktorej vládu odovzdá Georg Soros 37-ročnému potomkovi Alexandrovi, plánuje „podnietiť“ ďalšiu migračnú krízu v Európe. Informuje Breitbart.

Maďarský premiér Viktor Orbán vo svojom týždennom rozhlasovom vystúpení podľa 24.hu povedal, že sa domnieva, že najnovšia schéma relokácie migrantov z Európskej únie je výsledkom tlaku syna Georga Sorosa Alexa, ktorý má prevziať 25 miliardové finančné impérium.

Orbán, ktorý dlho osočoval zlý vplyv 92-ročného maďarského miliardára vo svojej krajine a inde, varoval, že jeho dedič môže byť bezohľadnejší pri dosahovaní cieľov nadácií Otvorenej spoločnosti, ktoré vlastní rodina.

Dohoda o migrácii s EÚ, ktorá bola uzavretá začiatkom tohto mesiaca, bola proti Maďarsku a Poľsku, pričom obe krajiny namietali proti prijímaniu migrantov, ktorí pokračovali do iných krajín. Podľa parametrov plánu by členské štáty EÚ museli buď prijať niekoľko premiestnených žiadateľov o azyl ročne, alebo zaplatiť 20 000 eur za každého odmietnutého migranta.

Podľa Orbána by sa podľa plánu malo do Maďarska natlačiť asi 8 500 migrantov, maďarský vodca však doteraz tvrdil, že nemá v úmysle dodržiavať diktát z Bruselu.

Lobistické úsilie Alexa Sorosa

Orbán povedal, že verí, že dôvodom, prečo bola dohoda uzavretá, zdanlivo z ničoho nič, bol výsledok lobistického úsilia Alexa Sorosa, o ktorom povedal, že „diktuje ešte tvrdšie tempo“ ako jeho otec a že Maďarsko by sa malo pripraviť, že Sorosova rodina bude „podnecovať migrantov a zvýši tlak na južnú hranicu Maďarska“.

"Dalo by sa povedať, že Sorosova ríša vrátila úder, niečo, čo väčšina Európanov vtlačila do hrdla," povedal Orbán.

TOTO SA UKRAJINE NEBUDE PÁČIŤ! Ostré vyjadrenie Viktora Orbána!
Podľa premiéra Maďarska, Viktora Orbána sa nikto neodváži otvoriť ústa, aby nepoštval Washington proti sebe. Orbán tvrdí, že Maďarská vláda je demokratická a koná podľa vôle ľudu, povedal premiér Viktor Orbán v rozhovore zverejnenom v piatok v... Čítať ďalej
16 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Ešte tvrdší ako otec

V pondelok George Soros oznámil, že odovzdá opraty svojho impéria svojmu synovi, 37-ročnému Alexandrovi „Alexovi“ Sororsovi. Alex Soros tvrdil, že je „politickejší“ ako jeho otec. V rozhovore tento týždeň pre Wall Street Journal Soros povedal, že bude pokračovať v presadzovaní tvrdo ľavicovej politiky v otázkach, ako sú potraty, hlasovanie a rodová rovnosť.

Po oznámení o odovzdaní Orbán rýchlo zareagoval a na svoj účet na Twitteri zverejnil gif z Krstného otca , na ktorom je Vito Corleone bozkávaný svojím synom Michealom, ku ktorému maďarský líder napísal: „Soros 2.0“.

Vojnový špekulant

Orbán vo svojom piatkovom rozhlasovom vystúpení ďalej obvinil Georgea Sorosa z toho, že sa správal ako „vojnový špekulant“ a pokúšal sa zmariť pokusy osobností, ako je on, o mierové vyjednanie ukončenia vojny na Ukrajine.

To bol dôvod, prečo rodina Sorosovcov, ako tvrdil, útočí na bývalého prezidenta USA Donalda Trumpa „všetkými prostriedkami“, vzhľadom na Trumpove vytrvalé výzvy na mierové rozhovory medzi Moskvou a Kyjevom.

„Provojnový tábor [útočí] plnou silou. To je to, čo dnes dostanete, ak ste na strane mieru. Bojujte ďalej, pán prezident! Svet vás potrebuje, svet potrebuje mier,“ povedal Orban Trumpovi v piatok po poslednom zatknutí bývalého prezidenta.

Bachmut ako miesto plánovanej genocídy ukrajinských Maďarov?
Mal to byť zákerný Zelenského plán - zbaviť sa nie práve spoľahlivých etnických Maďarov tak, že ich poslal ako "kanonenfuter" na Bachmut. Rozsiahlejšie o tomto desivom podozrení píše poľský web dziennik-polityczny.com. "Zelenského zákerný plán na... Čítať ďalej
18 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik