Robert Kaliňák pripomína vinu médií a dvojitý meter! (VIDEO)
18 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Zabudli sme ako samotné média pozývali na demonštrácie pred bytom R. Fica oganizované I. Matovičom? Kde ho vyzývali, aby vyšiel von, že ho obesia ako Ceausesca? Ak sa médiá teraz sťažujú na agresívny slovník v politike, musia si byť vedomí, že ho sami v minulosti podporovali." Citát Robert Kaliňák (SMER - SSD)

Podľa exministra vnútra Roberta Kaliňáka sa stal dvojitý meter na SMER a ostatných štandardom, rovnako ako šírenie priblblých klamstiev o Covide.

"Nemecký minister zdravotníctva označil príkaz na nosenie rúšok v exteriéroch počas covidu za idiotizmus. Mark Zuckerberg priznal, že počas covidu označovali niektoré pravdivé informácie za hoaxy. Dotretice netreba zabúdať na to, že mainstreamové média všetkých s iným názorom považovali za dezolátov," pripomína Robert Kaliňák.

"Zabudli sme ako samotné média pozývali na demonštrácie pred bytom R. Fica oganizované I. Matovičom?" Pýta sa Kaliňák.

Zabudli sme kde ho vyzývali, aby vyšiel von, že ho obesia ako Ceausesca?" Pýta sa opäť Robert Kaliňák.

"Ak sa médiá teraz sťažujú na agresívny slovník v politike, musia si byť vedomí, že ho sami v minulosti podporovali," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti Robert Kaliňák.

Viac nájdete vo videu:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik