ŠOKUJÚCI GREKSOV ZÁŽITOK! Toto sa ešte neprihodilo žiadnej kapele (FOTO)
19 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Toto sa ešte asi neprihodilo žiadnej kapele! Kuriózny zážitok z koncertu priblížil hráč na bicích a primátor Banskej Bystrice Peter Yulo Gogola.

"V sobotu sme hrali na obecných slávnostiach v milej dedinke na juhozápadnom Slovensku. Na futbalovom ihrisku boli stánky s maškrtami aj s vínkom, ľudí ako maku, deti s balónikmi, pomaľované tváričky. Ale našiel sa aj pomaľovaný ujo. Teda taký, čo to s pitím trošku prehnal (bežne sa taký vyskytuje na každom jarmoku, poznáte to)," uviedol čitateľov Gogola do atmosféry.

"Tento sa posadil počas nášho koncertu do prvej rady, ale podchvíľou vyskakoval, tancoval, vykrikoval na Mariana Greksu, ako keby spolu "husy pásli" - to je typický prejav opileckej žoviálnosti," nerobil si bubeník ťažkú hlavu, veď ako muzikant je zvyknutý.

No potom sa situácia začala vymykať spod kontroly!

"V jednej chvíli sa nechal strhnúť muzikou a vyzliekol si tričko, ktoré vzápätí hodil na pódium. Marian mu tričko hodil naspäť s komentárom, že na rockovom koncerte sa hádžu iné zvršky (myslel tým samozrejme tangáče a podprsenky)," smeje sa Gogola.

Ale čo sa nestalo!

"Dotyčný fanúšik si bez zaváhania vyzliekol maskáčové montérky, stiahol čierne trenky a hodil ich po našej speváčke Petre. Tá ich s hrôzou prehodila na Mariana, ktorý zasmečoval trenky na ich majiteľa. Ostatní sme od smiechu nevládali hrať. Takéto veci sa nám stávajú..."

Pyšná Dara: Dcéra Laura prvýkrát na titulke fashion magazínu! (FOTOGALÉRIA)
Speváčka Dara Rolins (50) je hrdou mamou. Jej dcéra Lola (15), ako ju familiárne hovorí, sa totiž prvýkrát ocitla na titulke známeho magazínu. Titulná strana vyšla hneď v dvoch verziách, píše český Blesk. Zatiaľ čo Dara Rolins už ozdobila stovky... Čítať ďalej
19 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik