Liana LAGA: Slováci sú srdciari. Preto nás „elity“ nevedia tak manipulovať!
18 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

V dnešnej dobe plnej informácií je často veľmi zložité vypnúť hlavu. Moderne sa tomu hovorí meditácia. Ale, ak si spomenieme na naše staré mamy, tak tie meditovať vedeli. Jednoducho, pri práci. Aktívna meditácia sa dá naučiť aj dnes. A oplatí sa ju zaradiť do života.

Na túto tému sa rozprávala v podcaste ODznova Martina Valachová s Lianou Lagou. Liana napísala knihu, kde sa téme meditácie venuje. Vedieť vypínať hlavu je totiž základ.

V rozhovore však Liana nadškrtla aj iné témy. Napríklad aj to, prečo sú Nemci ľahšie manipulovateľní.

A prečo sa Slováci vedia vynájsť? Je to podľa Liany aj preto, že Slováci sú srdciari. Preto si s nami často nevedia „elity“ poradiť...

Najlepšia cesta je aktívna meditácia v pohybe. Liana praktizuje a učí ľudí meditovať. Jej inšpiráciou je Osho. Techniky meditácie sú rôzne. Dôležité je nájsť tú svoju. V momente, ako robíme niečo z povinnosti, tak netvoríme, bojujeme. A to pri meditácii nejde.

Ako sa nedať zmanipulovať dnešnými agendami?
Ako si čistiť hlavu pri pohybe alebo pri práci?
Čo robiť po meditácii a len málokto to robí?

Dozviete sa v rozhovore, ktorý môžete sledovať aj priamo tu:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik