KEĎ SI NA TEBE DÍRER VYBÍJA SVOJE KOMPLEXY
19 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Moderátor TA3 Richard Dírer si v nedeľnej debate V politike opäť rypol do podpredsedu Smeru Ľuboša Blahu. "Jemu sa už o mne musí aj snívať - chúďa pomýlené! Priznám sa, úvodné ideologické okienka Dírera ani Ilieva v poslednom čase ignorujem, nedeľnú debatu si púšťam 11:05, aby som tie ich pravidelné infantilné kydy nemusel počúvať," okomentoval to na sociálnej sieti opozičný poslanec.

"Veď je to napokon aj tak dokola to isté: za všetko zlo na svete môže Robert Fico a bububu, chystá sa nás napadnúť Rusko a zajtra tu budú tanky a tak. Prípadne vyplakávanie o tom, aké to majú ťažké homosexuáli. Ani si to netreba púšťať - títo dvaja dúhoví aktivisti sú ako obohratá platňa," hovorí Blaha.

V nedeľu si však Dírer podľa smeráka vybavoval účty. "So mnou. Číta môj Telegram. Všetci ho čítajú. A hádžu sa o zem, že o nich hovorím pravdu. Na plné ústa. Dírerovi pravidelne pripomínam, že pracoval ako hovorca korupčníka Imreczeho. Ja viem, pravda bolí."

"Iliev podľa všetkých dostupných informácií ani len nemá vysokú školu. Ale mudruje, akoby ich vyštudoval päť a práve si chystal habilitačnú prednášku. Nemajú v sebe štipku profesionality a vzdelania, ale zvestujú národu svoje extrémistické liberálne názory, ako keby zjedli všetku múdrosť sveta. A keď im to pripomeniem, tak po mne v TA3 vyhukujú bez toho, aby som sa mohol v štúdiu brániť," prízvukuje Blaha. 

Dírer dokonca v priamom prenose vyhlásil, vraj Blaha je "poslanec, ktorého meno sa nevyslovuje". To je podľa opozičného poslanca mimoriadne neprofesionálne a zaujaté, keď moderátor šíri takýto jednobunkový hejt proti podpredsedovi Smeru. 

"Potom Dírer pokračoval, vraj "vyplakávam", že má nevolajú do relácií. No chápete - keď upozorníte, že nie je fér, ak moderátori kritizujú niekoho, koho odmietajú pozývať, aby sa mohol brániť, tak to je vyplakávanie. Mne to skôr príde ako zneužívanie mediálnej dominancie zo strany slovenských televízií, kde si na mne niektorí novinári vybíjajú svoje komplexy. Ale fajn, len nech si pozývajú len svojich dúhových kamošov ako posledne - potom nech sa však nečudujú, že im prischlo označenie LGBTA3," narážal Blaha na hostí relácie Juraja Šimečku (PS) a Petra Pellegriniho (Hlas-SD).

Dírer, Blaha, zdroj: FG/ĽB

Dírer si podľa Blahu našiel super výhovorku. "On ma vraj nepozýva preto, lebo Ódor v parlamente povedal, že nepoužívam fakty. Čiže Čaputovej neoliberálny panáčik si kopne do ľavicového poslanca a pre TA3 je to dôvod, že ma nemajú pozývať - keby boli vládna televízia, nevyzeralo by to inak. Považujem za nedospelé, že moderátori TA3 zneužívajú verejný priestor na šírenie nenávisti voči politikom, ktorí sa nemôžu brániť. Ale pevne verím, že sa aspoň pred voľbami spamätajú - ak nechcú dať férový priestor pre všetkých politikov, potom sa darmo budú oháňať tragédom Ódorom, v skutočnosti sabotujú demokratické voľby. Lebo rovná súťaž vyzerá inak," prízvukuje smerák.

Ďalšia rana pre právoplatne odsúdeného Lipšica (VIDEO)
Predseda Smeru-SD Robert Fico vyzval orgány činné v trestnom konaní (OČTK), aby sa nedali vtiahnuť do politického boja a do predvolebnej kampane pred blížiacimi sa parlamentnými voľbami, ktoré sa uskutočnia 30. septembra. Uviedol to v pondelok... Čítať ďalej
19 | 06 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik