Právnička generálovi Mackovi: VY SA NEHANBÍTE? (VIDEO)
17 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Právnička Judita Laššáková nedávno v kaviarni, kde každý týždeň „spovedá“ rôznych hostí či už politického, ale aj spoločenského alebo umeleckého sveta, hostila predsedu Smer-SSD, Roberta Fica. Mainstreamové médiá a ich novinári z toho „upadali do mdlôb“, pretože stretnutie bolo cez YouTube streamované pre desaťtisíc divákov z celého sveta cez kanál Dannyho Kollara.

O aký rozhovor s Robertom Ficom šlo, keď ten rozruch trvá už týždeň? Laššáková vysvetľuje, prečo mainstream o niektorých veciach píše veľmi rád a že niektorí politici by sa veľmi nemali ozývať, keďže práve oni sú zodpovední za súčasný stav. Právnička tiež nechápe reakcie generála vo výslužbe Macka voči Robertovi Ficovi. Fico si však ide svoju „spanilú jazdu“ opozičného lídra a aj české médiá hovoria o tom, že preferencie svedčia o jeho jasnom volebnom víťazstve.

Každá sláva trvá tri dni

Laššáková a Kollar spolupracujú na diskusnej relácii, kde Laššáková v kaviarni debatuje s hosťom (Miro Čimo, Tibor Gašpar, páni zo skupiny Everlong), ktorý v mainstreame buď nemá priestor, alebo ak ho má, tak v zlom svetle. Kollar stretnutie ako „technická podpora“ streamuje pre ľudí do celého sveta

Nie, každá sláva teda tri dni netrvá. Táto trvá už takmer týždeň. Teda už takmer týždeň je na pretrase Ficovo vystúpenie na YouTube, ktoré malo v istých momentoch desaťtisíc divákov.

„Vyjadrujú sa k tomu médiá, vyjadrujú sa k tomu aj politici,“konštatuje Laššáková.

Médiám ide o kliky

„Napísať ako prvý o takomto živom vysielaní, to niekomu „urobí kliky“. No a od tých klikov sa potom odvíja, koľko to médium dokáže predať reklamy. A od počtu tých reklám sa potom odvíja aj honorár,“ vysvetľuje Laššáková vo videu a to nemá na mysli nedávnu Ficovu rozcvičku v daždi.

Ako malí chlapci: Trendy udáva Fico (VIDEO+GALÉRIA)
Robert Fico sa v rámci kampane blysol kratučkým videom, na ktorom robí kliky. Vzápätí na to si pár jeho oponentov pomyslelo: „A čo sme my horší?“ a spravili to isté. Robert Fico je už roky známy tým, že vo forme sa udržuje športom a tak prišiel s... Čítať ďalej
10 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Akú majú hodnotu slová politikov

K vystúpeniu Roberta Fica sa vyjadrili aj Veronika Remišová a Igor Matovič. Ich slová by podľa Laššákovej by už zrejme nemali byť komentované, pretože sklamali na plnej čiare.

„Vy ste sľúbili, že Robert Fico, Robert Kaliňák a všetci Smeráci skončia v base. Nie sú tam. Takže vaše slová nemajú hodnotu ani len toho povestného prdu v gatiach,“ konštatuje Laššáková.

Vrcholom bol generál Macko

„Keď vášho syna postavili pred súd a dokonca ho aj v prvom stupni odsúdili, všade ste vypisovali a vykrikovali ste, dokonca ste sa aj vyhrážali trestným oznámením, ak budú ľudia vášho syna akýmkoľvek spôsobom osočovať, pretože do právoplatného rozhodnutia súdu je každý nevinný,“ pripomína Laššáková. Tá nechápe, že ak si toto vynucoval Macko u svojho syna, prečo to nevynucuje aj pre iných občanov SR.

&set=pb.100063911462495.-2207520000.

Preferencie sledujú aj v Česku

O tom, že predvolebný vývoj na Slovensku starostlivo sledujú aj v susednej Českej republike svedčí aj unikátny volebný model. Ten pripravil server Seznam Zprávy a čitatelia sa z neho pravidelne dozvedajú, kto má najbližšie k víťazstvu v budúcich parlamentných voľbách na Slovensku. Aj v tomto prieskume by v máji parlamentné voľby vyhrala strana Smer (18,1 percenta) pred Hlasom (15,9) a PS (13,1).)

UNIKÁTNY ČESKÝ PRIESKUM: Kto vyhrá na Slovensku parlamentné voľby?
O tom, že predvolebný vývoj na Slovensku starostlivo sledujú aj v susednej Českej republike svedčí aj unikátny volebný model. Ten pripravil server Seznam Zprávy a čitatelia sa z neho pravidelne dozvedajú, kto má najbližšie k víťazstvu v budúcich... Čítať ďalej
15 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme