KOTLEBOVCI kritizujú Infovojnu: KTO TO MÉDIUM PLATÍ? Obviňujú Smer
17 | 06 | 2023 I Ladislav Kováčik

Členovia strany ĽSNS sa pustili do kritiky alternatívneho média Infovojna. Prekáža im tvrdenie, ktoré v tomto rádiu malo zaznieť o poslancoch Kotlebovej strany.

Nervozita z Kotlebovcov?

Predseda Ľudovej strany Naše Slovensko (ĽSNS) Marian Kotleba vo svojom statuse na Facebooku napísal, že Infovojna hrubo klame a závadza.

Internetové rádio sa podľa Kotlebu „úplne odkopalo“. „5 rokov nás vôbec nepozýva do relácií, a keď nás spomenie, tak v dobrom fakt, že nie,“ píše rozhorčene Kotleba.

Rádio podľa Kotlebu otvorene klame o práci ĽSNS. Deje sa tak podľa neho preto, lebo snaha Ficových oligarchov dať jeho stranu úplne dole im nejde podľa plánov a títo oligarchovia vraj dobre vedia, že ich prieskumy a realita sú dve úplne odlišné veci.

„Preto toľká nenávisť a zároveň nervozita z nás Kotlebovcov. My na rozdiel od Repliky sme sa kúpiť nenechali!,“ vyhlásil Kotleba v narážke na hnutie Republika s lídrom Milanom Uhríkom.

„Takže ešte raz, aby to bolo jasné: poslanci ĽS Naše Slovensko nielenže za zakotvenie práva používať hotovosť do Ústavy hlasovali, ale sami začiatkom tohto roku ešte tvrdší zákon na ochranu hotovosti predkladali!,“ vysvetľuje šéf ĽSNS.

Infovojna vraj zavádza

K Infovojne sa vo videu vyjadril aj poslanec Národnej rady SR a člen ĽSNS Rastislav Schlosár. Infovojnu tu nazýva len „takzvaným akože alternatívnym médiom“. Tvrdí, že Infovojna šíri o poslancoch ĽSNS informáciu o tom, že údajne v parlamente hlasovali proti ústavnej ochrane hotovosti. To je podľa neho „bohapustá lož“. Schlosár vyhlásil, že všetci poslanci ĽSNS hlasovali za ústavnú ochranu hotovosti. Podľa Schlosára, jediné, proti čomu hlasovali, bol pozmeňujúci návrh poslanca za SaS Mariána Viskupiča, ktorý chcel ústavnú ochranu hotovosti zmierniť. ĽSNS je však podľa poslanca za to, aby ústavná ochrana hotovosti bola bez akýchkoľvek výnimiek.

Schlosár sa zamýšľa, prečo údajne Infovojna takéto nepravdy šíri. Kladie si otázku, kto toto médium platí a čo týmto sleduje. Podľa svojich slov by sa vôbec nečudoval, ak by to boli Robert Fico a Smer a ak by išlo o cielenú kampaň ako očierniť poslancov ĽSNS.

Facebook

CENZÚRA NA VRCHOLE! Kulturblogu vymazali kanál na YouTube
Len pred pár dňami začali vysielať z nového štúdia, s ktorým mali veľké plány. V noci z piatka na sobotu však z ničoho nič Youtube vymazal ich kanál. Cenzúra siahla na slobodu slova tentokrát KulturBlogu a niekoľkým ďalším stránkam. O situácii... Čítať ďalej
17 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik