Fico: Chlapi už vážne NEBLBNITE! (VIDEO)
17 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Tlačové besedy Roberta Fica (Smer-SSD) sú v posledných mesiacoch pravidelne bohato naplnené informáciami. Ani „tlačovka“ však nemôže trvať príliš dlho, preto Robert Fico na Facebooku pravidelne informuje aj o veciach, ktoré sa do tlačovej besedy nezmestili.

V aktuálnej tlačovej besede neodznelo aj to, že prezidentka už presne vie, či bude, alebo nebude kandidovať, no Robert Fico jej politický osud vidí v rovnakej línii, v akej sa odvíjal aj osud Andreja Kisku, lebo rovnako, ako on, v dôležitých momentoch (očkovanie, Ukrajina) sa nezastala Slovákov, ale práve naopak, šla proti záujmom občanov. Médiá ju potrebujú pri masáži v prospech kampane Progresívneho Slovenska.

„Keby počúvala skúsených slovenských politikov, mohla si hovieť v priazni Sloveniek a Slovákov,“myslí si Fico a pridáva ešte niekoľko „keby...“, lenže ako tvrdí Fico – nemohla rovnako, ako nemohol Kiska a preto tak aj dopadne.

Fico však radí nezúfať. Ak prezidentka oznámi, že kandidovať nebude, médiá okamžite začnú robiť kampaň Ivanovi Korčokovi, o ktorom hovorí ako o „najväčšom politickom žoldnierovi, akého som v živote stretol“. Ten podľa Fica pôjde v tej správnej línii.

Fico hodnotí aj vyslovenie nedôvery prezidentkinej vláde Ľudovíta Ódora, ktorá v parlamente dostala doslova ponužujúcu podporu. Ódorovej „partii v demisii“ Fico prisudzuje najmä chuť nakupovať zbrane. Patrí to aj medzi jej priority. Upozorňuje však na realitu, podľa ktorej sme dali všetko funkčné na našu obranu Ukrajine a teraz kým nenakúpime (od krajín NATO) inú techniku, budeme v ochrane odkázaní na milosť a nemilosť štátov NATO.

Fico pripomína aj fakt, že ako naše médiá, tak aj prezidentka vymývajú mozgy ľudí od začiatku tým, že hoci ani USA si nedovolili pri zneškodnení Kachovky hovoriť o vine Ruska, prezidentka a ani naše médiá iného vinníka nepripúšťajú a rovnako to bolo aj pri NordStreame.

Opozičný líder tiež nepochybuje o tom, že za dianím na Slovensku je práve Gyorgy Soroš. Ten by mal podľa riaditeľa Nadácie otvorenej spoločnosti dostať štátne vyznamenanie. Robert Fico preto Blaščákovi a spol odkázal: "Chalani, veď už neblbnite."

Právnička generálovi Mackovi: VY SA NEHANBÍTE? (VIDEO)
Právnička Judita Laššáková nedávno v kaviarni, kde každý týždeň „spovedá“ rôznych hostí či už politického, ale aj spoločenského alebo umeleckého sveta, hostila predsedu Smer-SSD, Roberta Fica. Mainstreamové médiá a ich novinári z toho „upadali do... Čítať ďalej
17 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme