Farkašovský: Aha ho....EGO
17 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Ako ľahko dnes môžete táravého politika chytiť – slušne povedané - za slovo, alebo aj za niečo iné, či oné...

Názor politika a dlhoročného moderátora Karola Farkašovského (SNS) prinášame v plnom znení.

Po našom krásnom Slovensku sa už valí bilbordové tsunami retušovaných hláv, sebavedomých pohľadov a svalnatých sloganov od výmyslov sveta. Veru, s tými už máme aj problémy.

Kto sa má vyznať v tom guláši. Keď na jednom rohu „meníme hru“ na druhom rohu zase „nemeníme hru“.

Popritom marketingová genialita „v živote neštandardní, v politike normálni“.

No zo všetkého sa mi najviac páči slogan „neriešime egá“. Páči sa mi preto, lebo je to také bohapusté klamstvo až to kole oči.

Tri roky sme tu neriešili dokopy nič – iba egá zopár pomýlených jedincov, ktorí sa len tak zo srandy dostali k moci. A vykvitli nám egá skutočne ťažkého kalibru: Igi, Riči, Edino, Jarino, Rasťo, Verča...

Zvláštnou postavou, ktorá sa rada dištancuje od uvedenej skupiny je najväčší bohatier politickej scény – v živote neštandardný, v politike normálny - Boris. Rád sa štylizuje do polohy rozvážneho hráča. No v skutočnosti večne prispôsobivý, ku komukoľvek politicky prítulný a zdanlivo bez EGA.

Ale veľký omyl. Je schopný takej sústredenej Ego paľby na voliča, za ktorú by sa nemusel hanbiť ani Kim Čong un. Tri bilbordy na vzdialenosti 200 metrov to už je viac ako vážny kult osoby. Trochu som váhal napísať osobnosti. A všimnite si ten ľúbezný slogan „neriešime egá“.

Zdroj Foto: FB | Karol Farkašovský, poslanec NR SR za SNS

To fakt ? Celkom vážne a bez hanby. Ale možno som to celé iba nepochopil. A je to predvolebná selanka a agitka pre simplexný typ voliča, ktorý zase pôjde voliť nech je aspoň sranda.

Veď nech nám ďalej rozkvitá slovenská domovina a nech sa stane botanickou záhradou ďalších a ďalších ego-maniakov, ktorí nás budú presviedčať, že vlastne egá tu nikto nerieši.

Právnička generálovi Mackovi: VY SA NEHANBÍTE? (VIDEO)
Právnička Judita Laššáková nedávno v kaviarni, kde každý týždeň „spovedá“ rôznych hostí či už politického, ale aj spoločenského alebo umeleckého sveta, hostila predsedu Smer-SSD, Roberta Fica. Mainstreamové médiá a ich novinári z toho „upadali do... Čítať ďalej
17 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik