AKTUÁLNE TRAGÉDIA! Auto sa zrazilo s MOTORKOU: Motocyklista zrážku NEPREŽIL (FOTO)
17 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Medzi Čemerným a Lomnicou sa zrazilo auto s mopedom. Vodič motorky zahynul. Nehodu pre zoznam.sk potvrdila prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

“Na ceste I/79 došlo k nehode medzi osobným motorovým vozidlom a motorkou. Motocyklista pravdepodobne zomrel v dôsledku dopravnej nehody. Presnú príčinu smrti určí až pitva,” spresnila hovorkyňa.

Alkohol u vodiča auta zistený nebol.

Z dôvodu tragickej dopravnej nehody je cesta Vranov nad Topľou – Lomnica uzavretá.

Motorkár zrážku s autom neprežil. ZDROJ: FB

Humenné: Auto zrazilo chlapca na bicykli

Pred pár hodinami v Humennom zrazilo auto osemročného cyklistu. Osobné auto v Humennom zrazilo malého chlapca na bicykli, nehoda sa stala v sobotu okolo 16. hodiny. Pre TASR to potvrdila krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že okolnosti nehody sú v štádiu vyšetrovania.

"Chlapca na mieste ošetrila privolaná posádka rýchlej lekárskej pomoci, so záchranármi komunikoval. Bližšie informácie k jeho zdravotnému stavu známe nie sú. Dychová skúška u vodiča osobného auta bola negatívna," ozrejmila Ligdayová.

Rómovia sa zišli v Brne. Zapálili sviečky za mladíka, ktorého ZAVRAŽDIL UKRAJINEC. A POTOM SA TO ZVRTLO... (VIDEO)
Rómovia sa v Brne aj napriek ohlásenému zrušeniu zhromaždenia zišli pred Janáčkovým divadlom, aby zapálením sviečky pri fotografii uctili mladého zavraždeného Róma. Na mieste sa zišli stovky ľudí. No zhromaždenie sa zmenilo na výbuch emócií. Proti... Čítať ďalej
17 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik