ZUZA ZOSTAŇ, ZUZA KANDIDUJ! Spúšťa Fedor Flašík kampaň?
17 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Cez rôzne médiá a zdroje z Prezidentského paláca na verejnosť prenikla správa, že Zuzana Čaputová zrejme nebude po druhýkrát kandidovať na prezidentský post. A Fedor Flašík okamžite začal sondovať situáciu. 

"Viaceré zdroje z prostredia prezidentky pre Štandard uviedli, že sa s najväčšou pravdepodobnosťou nebude budúci rok opäť uchádzať o post hlavy štátu. Svoje rozhodnutie má vraj verejne oznámiť v piatok 16. júna," píše denník, hoci Zuzana Čaputová sama zatiaľ mlčí.

Pri príležitosti štvrtého výročia svojej inaugurácie toto obdobie hodnotila, ako náročné, o poslednom roku hovorí, ako o jednom z najťažších. Posledný rok svojho volebného obdobia však mieni pokračovať v zmysle „poctivej služby občanovi a slušnej, nerozdeľujúcej politike“.

Keďže informácia je čerstvá a nie každý má perfektný prehľad o všetkých a všade, reklamný mág sa na sociálnej sieti opýtal jednoduchú otázku: 

"Čaute, už umelci a aktivisti z mimovládok spustili petíciu “Zuza zostaň, Zuza kandiduj"?

V reakciách na Flašíkov status sme si mohli prečítať aj výzvu, aby začal s podpornou kampaňou práve exmanžel smeráčky a europoslankyne Moniky Beňovej. No padol aj vcelku zaujímavý postreh: "Už majú náhradníčku! Doru Notovu. Tá bude spievať americké balady! hihihi"

Z politikou sa už každopádne na verejnosti vyplakala europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová a nasmial smerák Ľuboš Blaha.

Nicholsonová s HLAVOU V SMÚTKU: Zahaľte svet čiernym súknom, KRÁĽOVNÁ ODCHÁDZA!
Cez rôzne médiá a zdroje z Prezidentského paláca na verejnosť prenikla správa, že Zuzana Čaputová zrejme nebude po druhýkrát kandidovať na prezidentský post. „I nastal plač a kvílenie“, ako píše ktorýsi slovenský klasik. Síce nie v celej... Čítať ďalej
17 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik