Taraba Čaputovej vláde: Vy lobistická organizácia, BUDÍČEK! (VIDEO)
17 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Pár hodín potom, čo Ódorova vláda v parlamente nedostala dôveru, prišla do parlamentu s návrhom zákona, ktorý mal preniesť časť slovenskej suverenity na Eurokomisiu v otázke vyhlasovania národných parkov. Upozorňuje na to opozičný poslanec a líder strany Život - NS Tomáš Taraba.

"Nie vláda, nie parlament, ale Eurokomisia mala dostať právomoc Slovákom zaberať pôdu, vodu, lesy a vyhlasovať ich za zóny osobitného záujmu.  Je to škandalózny návrh protislovenských politikov," upozorňuje Taraba.

Taraba len krúti hlavou nad krokmi Čaputovej vlády. "Títo ľudia, ktorí sa tu prechádzajú ako zblúdení Holanďania, ktorých nikto nevolil, nikto im nedal mandát, jedine si ich vybrala Čaputová, oni sa tu usmievajú, pretože im je jedno, že nedostali dôveru, oni nemajú za úlohu obhajovať Slovákov! Oni sú lobistická organizácia, ktorá do volieb za štyri mesiace má urobiť všetko proti tomu, aby SR mohla na svojich nohách ďalej stáť."

Nicholsonová s HLAVOU V SMÚTKU: Zahaľte svet čiernym súknom, KRÁĽOVNÁ ODCHÁDZA!
Cez rôzne médiá a zdroje z Prezidentského paláca na verejnosť prenikla správa, že Zuzana Čaputová zrejme nebude po druhýkrát kandidovať na prezidentský post. „I nastal plač a kvílenie“, ako píše ktorýsi slovenský klasik. Síce nie v celej... Čítať ďalej
17 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik