Spotify s Harrym a Meghan končí: PÁR NEZNESITEĽNÝCH, NEVĎAČNÝCH EGOISTOV!
17 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

„Spotify ukončuje podcastovú dohodu s párom,“ hovorí krajne ľavičiarska BBC. „Pár“ je v tomto prípade "pár neznesiteľných, nevďačných egoistov známych ako Harry a Meghan", informuje Breitbart.

Spotify je platforma na streamovanie hudby a podcastov, ktorá sa vyjadrila jednoznačne. Spoluprácu s britským párom ruší. Zdá sa, že BBC, ktorá nie je príliš známa svojou morálnou odvahou, pokiaľ ide o hlásenie správ nepohodlných čomukoľvek ľavicovému, je jedným z mála, ak nie jediným médiom, ktorý tieto správy podáva presne. Všetky ostatné korporátne médiá prinášajú správy týmto spôsobom:

Krajne ľavicové správy NBC: „Dohoda princa Harryho a Meghan so Spotify sa končí, pretože sa dohodli na ‚rozchode‘“

Krajne ľavicový Forbes: „Dohoda o podcastoch Spotify Harryho a Meghan sa končí“

Krajne ľavý Washington Post: „Spotify, princ Harry a Meghan po jednej sezóne ukončili dohodu o podcastoch“

Bol to vzájomný rozchod, vidíte... Áno, správne

Tu je to, čo sa stalo... V roku 2020 Spotify minulo 25 miliónov dolárov na tento šmrncovný párik. Bol tu len jeden problém: nedokázali dodať dohodnuté. Všetko, čo Spotify dostalo za 25 miliónov dolárov, bolo 12 epizód podcastu s názvom Archetypes (Archetypy), v ktorom sa Meghan rozprávala so svojimi celebritnými kamarátmi, ako sú Serena Williams a Mariah Carey. Očividne tieto rozprávkovo bohaté a privilegované ženy sedeli okolo mikrofónu a kňučali nad „stereotypmi, ktoré sa na ženy uvrhli v histórii“.

Meghan, zdroj: Getty Images

„Keď bola dohoda so Spotify prvýkrát oznámená,“ uvádza BBC, „bolo to účtované ako vzťah, ktorý by vyprodukoval niekoľko sérií – ale nakoniec sa zhmotnila len jedna". Čo teda Spotify očakávalo? "Dvaja darebáci, ktorí sú dosť chamtiví na to, aby verejne bodli vlastnú rodinu do chrbta, nie sú práve ten typ, ktorý by dodržal zmluvu, však?" pýta sa autor článku.

Kráľovský párik - mŕtva váha

Je tu jasný bod… „Správy amerických médií naznačujú, že kráľovský pár nesplnil kritérium produktivity požadované Spotify, a preto by nedostal plnú hodnotu zmluvy.“ Spotify je proste vo finančných problémoch, takže sa zbavuje mŕtvej váhy a nie je tam nič, čo by bolo ťažšie ako títo dvaja uplakanci.

Príbeh končí tým, že svet je uistený, že Harry a Meghan hľadajú novú dohodu, ktorá im umožní produkovať svoj obsah... aj keď nevytvorili obsah, na ktorom sa dohodli so Spotify.

No, aspoň dohoda Harryho a Meghan s Netflixom ide vraj dobre...  

ZUZA ZOSTAŇ, ZUZA KANDIDUJ! Spúšťa Fedor Flašík kampaň?
Cez rôzne médiá a zdroje z Prezidentského paláca na verejnosť prenikla správa, že Zuzana Čaputová zrejme nebude po druhýkrát kandidovať na prezidentský post. A Fedor Flašík okamžite začal sondovať situáciu. "Viaceré zdroje z prostredia... Čítať ďalej
17 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik