Nožnicami chcel zabiť ženu! Pôjde do väzenia!
16 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová/TASR

Policajti obvinili z prečinu nebezpečného vyhrážania 47-ročného muža. Ten sa mal pod vplyvom alkoholu vyhrážať svojej kamarátke z Prievidze, že ju zabije. Vyšetrovateľ spracoval aj podnet na jeho vzatie do väzby. Informovala o tom v piatok trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Obvinený mal spolu s kamarátkou popíjať víno. Agresívne sa mal začať správať po tom, ako žene v domácnosti došiel alkohol.

"Nožnicami mal poškodenej prejsť po krku od ľavého ucha k pravému. Tiež sa jej vyhrážať, že ju pichne do chrbta a zabije ju. Následne jej mal povedať, aby išla zohnať nejaký alkohol," uviedli policajti.

Žena z bytu pod zámienkou zohnania alkoholu podľa nich odišla, zaklopala susedovi na dvere a požiadala ho o pomoc. Zo susedovho bytu následne zavolala na políciu.

"Policajná hliadka krátko pred polnocou obmedzila muža na osobnej slobode a umiestnila ho do cely policajného zaistenia. Dychová skúška sa u neho skončila s výsledkom 1,38 mg/l, čo je v prepočte 2,88 promile alkoholu," dodala polícia.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik