KRAMPLOVÁ Z SNS VARUJE! MAJTE SA NA POZORE!
16 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Dagmar Kramlová z SNS je znepojená. Na sociálnej sieti uviedla, že treba sa mať na pozore a treba zvýšiť pozornosť, keď sa exmnister obrany Jaroslav Naď číni v jednej veci. V príspevku Kramplová rozviedla, čo má na mysli a kvôli akému konaniu Jaroslava Naďa je nutné zvýšiť pozornosť.

Hegerovo Matovičová vláda podľa Dagmar Kramplovej pokračuje!

Kramplová tvrdí, že keď Jaroslav Naď pochváli programové vyhlásenie vlády Zuzany Čaputovej, treba zvýšiť pozornosť a mať sa na pozore!

"Naď vyjadril spokojnosť s programovým vyhlásením vlády Zuzany Čaputovej a zdôvodnil to tým, že 48-krát sa v ňom nachádzajú slová „KONTINUITA“ a „BUDEME POKRAČOVAŤ“. Naď následne hneď vysvetlil, že to chápe ako záväzok vlády pokračovať v tom, čo tu zaviedli predchádzajúce vlády Matoviča a Hegera," vysvetľuje Kramplová z SNS.

Čo teda čakať od Ódorovej vlády a v čom chce vlastne táto vláda po tej predchádzajúcej pokračovať? Pýta sa ďalej.

"Na Slovensku neustále rastie chudoba a extrémne množstvo ľudí nemá dostatočný príjem na vyžitie. Slovensko má rovnako problém s chudobou pracujúcich – aj napriek tomu, že ľudia pracujú, žijú pod hranicou chudoby alebo na hranici chudoby. Až 388 933 domácností musí vyžiť z mesačného príjmu menej ako 500 Eur, čo je v realite viac ako milión občanov Slovenska. Pre viac ako milión ľudí to znamená príjem pochádzajúci z práce vo výške len 5,95 Eur na deň! Vysvetľuje Kramplová na sociálnej sieti a opäť si kladie otázku:

"Pomaly jedna štvrtina občanov doslova a do písmena trie biedu a v tomto ide Ódorova „vláda odborníkov“ akože pokračovať?"

Kramplová z SNS je presvedčená, že na chudobu občanov sa kašle a vysvetľuje čomu ide táto tzv. „vláda odborníkov“ venovať podľa nej mimoriadny záujem!

"...riešenie tzv. „hybridných hrozieb“. Hybridnými hrozbami sme samozrejme všetci my, ktorí máme iný názor ako predchádzajúce „najlepšie“ hegerovsko – matovičovské vlády a jej vzorný pokračovateľ, ktorým je súčasná vláda Zuzany Čaputovej. Pod bojom vlády a prezidentky proti hybridným hrozbám pritom netreba rozumieť nič iné, ako snahu týchto liberálnych extrémistov z mimovládok o preformátovanie občanov na ich liberálno – extrémistický obraz," dodáva Kramplová a vyzýva, aby sa TOTO 30. septembra na Slovensku skončilo.

Nebývalá nervozita liberálnej scény je podľa Kramplovej dôkazom, že 30. september bude na Slovensku znamenať koniec liberálno extrémistickej politiky. 

PRIESKUM! SNS stúpa, Demokrati tragicky, víťaz je jasný!
Ak by sa voľby do Národnej rady (NR) SR konali začiatkom júna, vyhrala by ich strana Smer-SD so ziskom 19 percent hlasov. Nasledovali by Hlas-SD (17,2 percenta) a Progresívne Slovensko (14,4 percenta). Vyplýva to z prieskumu agentúry Ako pre... Čítať ďalej
16 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Vláda Ľudovíta Ódora nezískala dôveru parlamentu

Poslanci Národnej rady (NR) SR vo štvrtok odmietli jej programové vyhlásenie. Za hlasovalo 34 poslancov zo 136 prítomných, proti bolo 43 poslancov, 54 sa zdržali a piati nehlasovali.

Vláda Ľudovíta Ódora bude s obmedzenými kompetenciami vládnuť až do zostavenia nového kabinetu po predčasných parlamentných voľbách v septembri. Po nevyslovení dôvery v parlamente ju vo štvrtok odvolala a zároveň poverila vládnutím prezidentka Zuzana Čaputová.

Voľby do Národnej rady (NR) SR budú v sobotu 30. septembra

Termín vyhlásil predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina). Termín predčasných volieb už bol zverejnený aj v Zbierke zákonov SR.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik