Hrdinom dňa je policajný pes BAD! (FOTO)
16 | 06 | 2023 I Gabriela Fedičová

Vo večerných hodinách vyslal operačný dôstojník policajné hliadky do obce Rudňany, kde malo podľa oznámenia dôjsť k vlámaniu do bytového domu v rekonštrukcii. Policajný pes Bad vyňuchal zlodejov priamo na mieste činu.

Vo večerných hodinách vyslal operačný dôstojník policajné hliadky do obce Rudňany, kde malo podľa oznámenia dôjsť k vlámaniu do bytového domu v rekonštrukcii, informuje Polícia SR - Košický kraj.

Na miesto bol vyslaný aj psovod so služobným psom, ktorý prehľadával objekt.

Policajný pes BAD štekotom označil dve osoby, ktoré boli ukryté za kopou kvádrov. Obe podozrivé osoby markušovskí policajti na mieste zadržali a eskortovali na policajné oddelenie na ďalšiu realizáciu.

Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Markušovce v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin krádeže.

Podľa doterajšieho vyšetrovania sa podozrivé osoby dostali do domu cez okno, vošli do objektu, odkiaľ chceli ukradnúť rôzny stavebný materiál, elektrické a stavbárske náradie. Poškodenému majiteľovi bola krádežou vecí a poškodením zariadenia škoda predbežne vyčíslená na viac ako 15.000 eur.

Časť vecí, ktoré mali v úmysle „potiahnuť“, policajti zaistili priamo od podozrivých.

Polícia vo veci aktívne koná a v týchto chvíľach vykonáva potrebné procesné úkony, aby mohla vo veci rozhodnúť o ďalšom postupe.

FOTO: Polícia Slovenskej republiky

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik