Hlas ľudu: Remišová  sa priznala – pôjde do basy?
16 | 06 | 2023 I Mária Škultétyová

Ťažko uveriť, ale je to tak. Pod ťarchou kritiky si najlepšia exministerka spytovala svedomie a priznala sa. Ona naozaj musela vidieť smrť. Alebo to urobil strach z Ficovho návratu? Pýta sa Mária Škultétyová, Hlas ľudu, Hlavného denníka.

No vidíš, Veronika, v Smere a Hlase to dávno hovorili

Veď len ten, čo nič nerobí, nerobí chyby. A ty si robila až do roztrhania tela. Aj Fico priznal, že v Smere robili chyby. Určite to aj oľutoval. Kajaj sa, dievča,  ľutuj a preklínaj prvý krok, ktorým si vošla do politiky. Lebo politika je panské huncútstvo. A na také huncútstva treba mať vlohy. Čo si robila, zle si robila. Mala si radšej bábky vodiť na motúzku, ako vodiť ľudí za nos. Toľko kritiky, čo sa znieslo na tvoju hlavu, by ani kôň neuniesol. Raši, ten by ťa najradšej v lyžičke vody utopil - keby takú veľkú lyžičku mal. Ale to ti ani nemusím hovoriť. To oni ťa vyburcovali k priznaniu. A najmä ten oslavný komentár v denníku Sme. Ten , ktorý  kritizuješ, že robí otvorenú kampaň novému Smeru 2.0. Ten s podnadpisom “Fica dokáže poraziť účinne len Hlas.“ A možno to urobil aj strach z Fica. Lebo priznanie je poľahčujúca okolnosť. Možno sa  z teba stane kajúcnička ako Makó.

Celkom ti rozumiem, Veronika!  

Ani ja nemám rada  novinárske sliepky a ich samcov. Nemám rada ich nadbiehanie. Veď sa len pozri, ako mojkajú Čaputovú. A ľudia by ju najradšej za Sorošom do Ameriky poslali. Novinári sú zapredanci. V duchu pravdy tých, čo pravdu potláčajú, sú schopní aj vlastnú mater zaprieť. Obviňovali Fica z Kuciakovej vraždy, a nevyšlo to. Obviňovali Kočnera, a dvakrát to nevyšlo. A tuším si sa aj ty do toho montovala. Vidíš, nedokázali ste mu vinu, zloduchovi.

Máš pravdu, novinári robia politiku

Keď vidíš, ako dláždia Pellegrinimu cestu na teplučké premiérske kreslo, nepáči sa ti to. V tom sme zajedno. Ale musíš vidieť aj tie vedrá špiny, čo na Fica vylievajú. Lenže to robíš aj ty,  ale nevidíš to, nenávisťou si zaslepená.

Hovoríš, že „radšej poctivo a s chybami, ako kradnúť s ešte väčšími chybami.“

Je to pekné vyznanie. Ale najlepšie je vládnuť poctivo, bez kradnutia a bez chýb. Pokiaľ si pamätám, Ficovi ste chceli našiť všeličo, do basy ste chceli šupnúť, ale žiadnu krádež ste mu nevedeli vymyslieť. Dokonca ani z pytliactva ste ho neobvinili. Vieš, vtedy na tej chate, kde žiadneho jeleňa neporcoval, ale slaninou sa tam, chudák sledovaný, kŕmil.

Rozumiem  aj tvojej kritike biznis krídla Smeru a priekupníka s drevom – obvineného Žigu. Aj škrabkaniu do škatúľ od šampanského rozumiem. Hovorí sa: aký požičaj, taký vráť.  Ty s Hlasom ste si naozaj nič nezostali dlžní. Zdá sa, že najväčšou tvojou boľačkou sú prešustrované peniaze v IT pod vedením Hlasu.

Veronika, nikdy som nestála na tvojej strane, ale za vyjadrenie: „Je úplne naivné si myslieť, že Pellegrini má iné, “lepšie” hodnoty ako Smer. Strana Hlas vznikla len preto, že Pellegrini chcel byť predsedom. Novinári sa dali oblbnúť peknými rečičkami, “máš u mňa sto bodov.

A už len doplním, že Pelle, ktorý Smer a Fica posiela do minulosti, zabudol na dvadsať rokov v Smere. Preto ho najlepšie vystihujú slová: „Zabudol vôl, že teľaťom bol.“ A ešte jedna múdrosť: „Zrada sa neodpúšťa. Zradca vždy zostane zradcom.“

Slovo na záver

Zlé jazyky hovoria, že ani Veronika nerobila všetko kóšer.  Ak sa tejto bojovníčke proti korupcii prilepilo niečo na prsty, mala by sedieť. Zatiaľ sedí len v parlamente. Či to bude aj za mrežami, je vo hviezdach. Ale taký je už údel politikov. Ak nevedia kradnúť, vždy sú jednou nohou v base. Lebo kradnúť tak, že mi na to neprídu, je kumšt. Ani Žiga, Ani Jankovská si nemysleli, že ich odhalia.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik