Nadšený Blaha: BYE-BYE, SUSAN!
17 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

Cez rôzne médiá a zdroje z Prezidentského paláca na verejnosť prenikla správa, že Zuzana Čaputová zrejme nebude po druhýkrát kandidovať na prezidentský post. A opozičný politik Ľuboš Blaha (Smer-SSD) si na tejto, ešte nepodloženej novinke, poriadne zgustol.

"Viaceré zdroje z prostredia prezidentky pre Štandard uviedli, že sa s najväčšou pravdepodobnosťou nebude budúci rok opäť uchádzať o post hlavy štátu. Svoje rozhodnutie má vraj verejne oznámiť v piatok 16. júna," píše denník. Hoci Zuzana Čaputová sama zatiaľ mlčí, Blaha veselo reaguje.

Slovensko môže otvárať šampanské

"V Štandarde a na Aktualitách písali, že Zuzana Čaputová nebude opätovne kandidovať na prezidentku. Ak je to pravda, Slovensko môže otvárať šampanské. Bola by to najlepšia správa za posledné roky," usúdil politik na sociálnej sieti.

Ale môže to byť podľa Blahu aj inak. "Možno len Čaputovej marketingový tím vypustil falošnú udičku a teraz očakávajú, že liberálne kaviarne prepuknú v plač a budú žobroniť, aby si to Čaputová rozmyslela, možno zorganizujú aj nejaký smútočný pochod a nakoniec milovanú Zuzanu obmäkčia a ona predsa len bude kandidovať - budú slzy šťastia, dojatie a tak."

Hodili USA Čaputovú cez palubu?

Blaha však nezavrhuje ani druhú možnosť. A tou je, že to Čaputová myslí vážne. A z dobrého dôvodu. "V prieskumoch jej vyšlo, že má podporu len úbohých 34 percent. V parlamente dostala výprask. Ľudia jej neveria a považujú ju za agentku cudzích záujmov. A už to docvaklo aj ambasáde a potrebujú si nájsť nového avatara. Čaputovú hodili cez palubu a pripravujú si Korčoka, miestneho chameleóna, ktorý kedysi slúžil SDKÚ, potom Smeru, neskôr SaS a teraz bude s radosťou slúžiť ambasáde. Ivan Hrozný. Americký," upozorňuje smerák. 

Tvrdé slová Roberta Fica! Predpovedá, kto by mohol nahradiť Zuzana Čaputovú
Robert Fico, predseda strany SMER - SSD sa vyjadril k nadchádzajúcim voľbám prezidenta Slovenskej republiky. Vo videu zverejnil to, čo sa do tlačovej správy nedostala. Jeho slová sú naozaj tvrdé! Fico dokonca predpovedá, kto by mohol nahradiť... Čítať ďalej
16 | 06 | 2023 | Gabriela Fedičová

Hrdinovia pracujúceho ľudu?

Čo však Blahu najviac pobavilo, to je článok v Aktualitách, kde napísali, že rozhodnutie Čaputovej nekandidovať mohol spôsobiť Fico a Blaha svojou tvrdou kritikou prezidentky.

"Pri všetkej úcte - ak Čaputová vypadne z politiky kvôli mne, tak mi Slováci postavia sochu. Okamžite by sme sa aj s Robertom Ficom stali hrdinami pracujúceho ľudu, lebo sme zbavili Slovensko najslabšej a najsmiešnejšej hlavy štátu v dejinách. Poprosil by som Aktuality, aby túto sympatickú verziu šírili ďalej - napĺňa ma to nekonečnou hrdosťou," vtipkuje podpredseda Smeru.

Zároveň pripomína, že budúci týždeň sa definitívne dozvieme, či Čaputová skutočne odchádza alebo len sonduje politický terén a klame verejnosť. Ako už toľkokrát predtým.

Zuzana Čaputová kolosálna zlyhala

"Ale jedno je isté - ak ju Američania obetujú, znamená to jediné: že aj oni pochopili, že nech sa liberálne médiá akokoľvek snažili, z tejto neschopnej a prázdnej osôbky nedokázali vytvoriť štátnika. Vytvorili okolo Čaputovej väčší kult osobnosti než mal Kim Ir Sen. A výsledkom bola aj tak iba - čaputovská beznádej," myslí si Blaha.

Podľa opozičného poslanca Zuzana Čaputová kolosálna zlyhala. "A jedného dňa sa o nej detičky na dejepise budú učiť, že to bola prezidentka, ktorá poctivo slúžila. Len žiaľ nie Slovensku. Bye-bye, Sjúzn," uzavrel Ľuboš Blaha.

Nicholsonová s HLAVOU V SMÚTKU: Zahaľte svet čiernym súknom, KRÁĽOVNÁ ODCHÁDZA!
Cez rôzne médiá a zdroje z Prezidentského paláca na verejnosť prenikla správa, že Zuzana Čaputová zrejme nebude po druhýkrát kandidovať na prezidentský post. „I nastal plač a kvílenie“, ako píše ktorýsi slovenský klasik. Síce nie v celej... Čítať ďalej
17 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik