Vanga videla Kachovskú priehradu?
16 | 06 | 2023 I Milan Laca

Odtečie veľa vody“ - doslovné predpovede Vangy na rok 2023 o Rusku. Kachovská priehrada a čo sa ešte nestalo.

O Rusku

Vanga veľa hovorila o Rusku. Videla, že Sovietsky zväz sa zrúti, povedala, že Rusko sa stane samostatnou krajinou, ako predtým, ale získa štatút svetovej veľmoci. "Do tohto bodu však bude potrebná špeciálna cesta, ktorú bude mať iba Rusko. Žiadni ľudia na Zemi túto cestu nikdy nezopakujú. Čo je to za cestu? Bude to ťažké. Ale nakoniec sa Rusko stane ríšou ducha. Ovládne zvyšok sveta a to bude predzvesť novej éry ľudstva na planéte", predpovedala Vanga.

Hovoril Nostradamus aj o súčasnej Ukrajine?
Lekára a astrológa Michela de Nostredame už niekoľko storočí svet pozná pod menom Nostradamus. Jeho do štvorverší ukryté predpovede mnohých udalostí svetového významu fascinovali ľudí od 16-teho storočia, kedy ich spísal. Predpovedal aj aktuálne... Čítať ďalej
13 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Rozkvet

Rusko bude rásť ako štát. Nikto nemôže zlomiť jeho rast. A ľudia, tí, čo tam žijú, sa konečne budú môcť vrátiť k svojim duchovným koreňom, oživiť svoju pravú mentalitu a zároveň urobiť zo svojej vlasti jeden z najsilnejších štátov sveta.

Vojna 

Ozbrojený stret, ktorý sa začal takmer pred rokom a pol na území Donbasu a Luhanska, sa stal vyvrcholením konfliktu, ktorý trvá od roku 2014. Vanga pred ním varovala s tým, že vojenská konfrontácia medzi Kyjevom a Moskvou bude rozsiahla. Ide o vzácnu výnimku, keď jasnovidka vyslovila takmer presný dátum, deň piatich dvojok - 22.02.2022. Práve v ten deň bola vyhlásená "špeciálna operácia".

Východisko

Vanga navyše naznačila, aké okolnosti by prispeli k ukončeniu kolízie. Povedala: "Dvaja - hlava jednej a hlava druhej strany - si podajú ruky. Samotnú vojnu rozpútajú slabí. Ale príde Ôsma - dovtedy pretečie veľa vody. Čo sa týka toho, že odtečie veľa vody – možno treba túto frázu brať doslovne. Počas zničenia Kachovskej vodnej elektrárne skutočne uniklo veľa vody. Ten slabý, ktorý rozpúta vojenskú zrážku, je americký prezident, ktorý svojím správaním potvrdzuje, že ani zďaleka nie je taký veľký, ako by sa chcelo zdať.

Kto to je? 

Kto je však Ôsmy, vykladači zatiaľ jednoznačne nepovedali. Niektorí veria, že ide o nového prezidenta "Nezávislých" (Ukrajiny) – ktorý príde po Zelenskom (Zelenskyj je siedmy v poradí).  Ale aj  v Rusku prevezme  v roku 2024 prezidentský úrad ôsmy  v poradí, ak neberiete do úvahy, že B. Jeľcin a V. Putin zastávali post lídra krajiny 2 a viackrát. Známe aj nasledovné slová veštkyne: „Malý muž vám bude vládnuť celý váš život“. Tiež súvisia s Ruskom. Niektorí vykladači sa domnievajú, že Vladimir Putin bude prezidentom ešte mnoho rokov. Veď vzrast prezidenta je relatívne malý - 170 cm.

Baba Vanga: Tento rok nám dá zabrať
Od smrti Baby Vangy uplynulo takmer 30 rokov, jej stúpenci stále prinášajú „jej“ nové a nové proroctvá, zväčša o rôznych katastrofách svetového dosahu. Inak tomu nie je ani na najbližšie obdobie. Čo nás teda podľa Baby Vangy čaká ešte do konca... Čítať ďalej
10 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik