"Som hrdina od Mariupolu!" Vykrikoval AGRESÍVNY Ukrajinec v Plzni (VIDEO)
15 | 06 | 2023 I Ladislav Kováčik

V Plzni útočil Ukrajinec, ktorý sa vyhlasoval za hrdinu od Mariupolu. Prípad sa vyskytol len krátko po vražde Róma v Brne, za ktorú je zodpovedný muž z Ukrajiny

Muž, ktorý útočil v Plzni, bol opitý, pričom napadol dvoch ľudí vrátane jednej ženy. K napadnutiu došlo v Heyrovského ulici.

Ukrajinci úradujú

Ukrajinec mal na ženu zaútočiť potom, ako od nej žiadal cigaretu. Keď mu ju odmietla dať, tak jej podľa svedkyne začal po ukrajinsky nadávať a kopať do nej. Známy ženy sa jej zastal, ale Ukrajinec ho zrazil na zem a bil ho päsťou do tváre, uvádza svedkyňa. Jedna pani začala na Ukrajinca kričať, ale keďže neprestával, tak podľa svedkyne privolala manžela a políciu.

“Hrdina z Azova”

Potom, ako sa na miesto dostavil manžel svedkyne, ho dotyčný spacifikoval a kľačal na ňom až do príchodu policajtov. Keď prišli policajti, ukrajinský muž bol drzý aj k nim, pričom opakoval, že je hrdinom od Mariupolu. Nakoniec sa však upokojil a začal spolupracovať, uviedla svedkyňa.

Hovorkyňa českej polície uviedla, že “hrdina” bol “totálne na mol.” Muž narodený v roku 1983 podľa nej podstúpil dychovú skúšku , pričom mu bolo nameraných 3,56 promile. Následne bol prevezený do policajnej cely, uviedla hovorkyňa.

Problémy neobišli ani Slovensko

Pripomíname aj incident z Bratislavy, ktorý sa udial v januári 2023. Vtedy piati mladí Ukrajinci zaútočili na muža, ktorému poškodili auto. Na aute mu rozbili okno, pričom črepiny vtedy mužovi spôsobili drobné povrchové rezné zranenia.

Vo februári zase došlo k vražde do Veľkom Bieli. Ukrajinec tam prišiel pozrieť svoju manželku a počas návštevy ju zavraždil.

V apríli 2022 zasahovali policajti na čerpacej stanici v Bratislave, keď 25- ročný Ukrajinec so svojím 21-ročným kumpánom napadli zákazníka.

Kam až to zájde?

Masívne ruské útoky na RODISKO ZELENSKÉHO pokračujú (FOTO)
Tak sa zdá, že ukrajinská protiofenzíva viac prebudila Rusov ako Ukrajincov. V noci na štvrtok zasiahli rodné mesto prezidenta Zelenského Kryvyi Roh ďalšie ruské údery, píše The Guardian. Rusko už v noci na utorok spustilo "masívny raketový útok"... Čítať ďalej
15 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik