Meghan nahnevala Harryho: Tam nemala čo robiť!
15 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Meghan zase raz spôsobila rozruch svojim nevhodným správaním. Po tom, ako zvíťazil Harryho klub v Santa Barbare, na pódium vystúpila s hráčmi aj napriek tomu, že tam nemala čo robiť.

Jej správanie sa nepáčilo nie len novinárke, ale ani jej manželovi, ktorý jej to pohľadom aj dal najavo. Hovorí sa tiež, že Harry má vlastnú hotelovú izbu, kam sa rád utiahne. Aktuálne je aj členom klubu, kde platí prísna diskrétnosť a nie len pred médiami. S niektorými sa Harry súdi kvôli nezákonnému odpočúvaniu telefónu. Ako člen britskej kráľovskej rodiny je neustále v ich hľadáčiku, preto si pred nedávnom aj s Meghan povedali, že rečí o minulosti bolo dosť.

Ostré pohľady od Harryho

Pokus o strhnutie pozornosti na svoju osobu u Meghan Markle „ocenil“ aj jej manžel, princ Harry, ktorý jej počin ocenil nesúhlasnými pohľadmi. Problém s tým však nemal evidentne len on. K trapasu sa vyjadrila aj známa novinárka

Nemala tam čo robiť

„Nemalo to s ňou nič spoločné, je to, samozrejme, veľmi trápne. Je zrejmé, že úplne zjavne nemala byť na pódiu. Nebolo to ani nacvičené,“ povedala Kara Kennedy k Meghaninmu výstupu. Kennedy dlhodobo mapuje osudy kráľovskej rodiny a tak jej neušlo ani toto.

„Harry tam bol obklopený svojimi dospievajúcimi spoluhráčmi. Toto naozaj nie je príležitosť pre jej PR,“ dodala Kennedy.

Politológ: Mainstreamoví novinári sú už len DRŽIAKY NA MIKROFÓNY! (VIDEO)
Politológ a historik Eduard Chmelár tentokrát hovorí, že úroveň žurnalistiky klesla. Dokonca rozumie faktu, že práve novinár bude jedno z povolaní, v ktorom časom človeka nahradí umelá inteligencia. Chmelár pritom popri mainstreamových médiách... Čítať ďalej
15 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Lezie mu na nervy?

Zlé jazyky hovoria, že to trvá už nejaký čas – princ Harry spáva po hoteloch a dokonca má jednu z hotelových izieb vyhradenú len pre seba s tým, že Meghan má „zákaz vstupu“. Od istého času je dokonca členom „párty klubu“ v Los Angeles, kde platí pravidlo, čo sa tam stane, to tam aj ostane. Práve pre túto diskrétnosť sú hosťami aj hviezdy, ktoré nechcú byť na očiach verejnosti, ako Julia Roberts či Jennifer Lopez, píše Pluska.

Súdi sa

Harry začiatkom júna navštívil Londýn. Nie však kvôli stretnutiu s príbuznými, či kamarátmi, ale kvôli súdu s bulvárnym vydavateľstvom Associated Newspapers. Zažaloval ich pre podozrenie z nezákonného získavania súkromných informácií a nebol jediný – rovnaký spor vedú aj Elton John, či Sadie Frost

Harry ich viní z toho, že nezákonne odpočúvali jeho telefón.

Prečo nie aj s rodinou?

Podľa britských médií malo ísť aj o rodinné stretnutie. K tomu však zatiaľ neprišlo – denník Telegraph vraj síce otca Karola III. kontaktoval, no oficiálny palác ho odbil odpoveďou o zaneprázdnenosti kráľa.

Vyjadrí sa?

Podľa zdrojov sa Meghan a Harry rozhodli, že už nemajú čo povedať a všetko, čo mali na duši už bolo povedané v dokumente "Harry a Meghan" a v Harryho knihe "Spare", čo sa dá preložiť aj ako „nadbytočný“, „menejcenný“. Stalo sa tak tri roky po ich odchode z Veľkej Británie.

Harry a Meghan si zamykajú ústa
Kráľovský pár Harry a Meghan Markle sa rozhodol - pozastavujú verejné vystúpenia, rozhovory a dokumentárne filmy týkajúce sa Harryho rodiny. Nového dokumentu, rozhovoru či knihy o vzťahu s kráľovskou rodinou sa od nich zrejme tak skoro nedočkáme,... Čítať ďalej
03 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik