Čaputovej NÁHODNÝ výber nemohol dopadnúť inak
17 | 06 | 2023 I Ladislav Kováčik

Vedúci oddelenia komunikácie strany Smer-SD Ján Mažgút sa na Facebooku vyjadril k tomu, že „Čaputovej“ vláda nezískala dôveru parlamentu.

Pani Čaputová, Váš “náhodný” výber týchto kaskadérov, bez akejkoľvek diskusie s najsilnejšou opozičnou politickou stranou, nemohol dopadnúť inak,“ odkazuje prezidentke Mažgút v úvode statusu.

Mažgút konštatoval, že do septembrových volieb nás tu bude trápiť prezidentkina „nevládna vláda“, ktorá navyše nemá dôveru parlamentu. Podľa Mažgúta nás teda čaká bezvládie, pokračovanie chaosu a prehlbovanie chudoby, s ktorými začal Igor Matovič už v roku 2020. „Čo je však ďaleko horšie a nebezpečnejšie, bude narastať aj napätie v spoločnosti,“ píše Mažgút.

Mažgút sa prezidentky ďalej pýta, ako sa postaví k svojmu „kroku vedľa“. Podľa neho Čaputová hazarduje s osudmi viac ako 5,4 milióna Sloveniek a Slovákov.

„Dnes poslanci v pléne poslali odkaz VÁM, pani Čaputová!!! Akú osobnú zodpovednosť vyvodíte? Že si “umyjete ruky” a vládu formálne odvoláte - s možnosťou dovládnuť do 30.9. - je zbabelé gesto nehodné hlavy štátu. Je to Vaša zodpovednosť - nie len ústavná, ale aj morálna,“ apeluje Mažgút na prezidentku.

Zuzana Čaputová Mažgúta podľa jeho slov svojimi „nadiktovanými“ krokmi stále viac a viac presviedča o tom, že sa rovnako zachová aj po parlamentných voľbách. Nakoniec teda smerák prezidentke odkazuje, že svoju kampaň mohla odštartovať aj lepšie.

Čaputová pomenovala odmietnutie poslancov vysloviť dôveru vláde
Po nevyslovení dôvery Ódorovej vlády ju prezidentka Zuzana Čaputová poverí riadením až do zostavenia ďalšej vlády, ktorá by mala vzísť z predčasných volieb. Nezrelý postoj Prezidentka Čaputová poďakovala tým poslancom a poslaneckým klubom, ktoré... Čítať ďalej
15 | 06 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme