DESIVÝ ZÁZRAK! Zrážka auta s vlakom (FOTO)
15 | 06 | 2023 I Diana Zaťková

ŽENA S DCÉROU PREŽILI ZRÁŽKU S VLAKOM! Údajne si nevšimla výstražné svetlá, píšu trnavskí policajti na sociálnej sieti. Senický dopravný policajt v stredu riešil dopravnú nehodu medzi osobným autom a obslužným vlakom. Jedenásť osôb, no našťastie iba jedno zranenie.

Dopravnú nehodu medzi osobným autom a obslužným vlakom riešila dopravná polícia zo Senice v stredu (14. 6.) v popoludňajších hodinách medzi obcami Kuklov a Čáry. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

K zrážke došlo na železničnom priecestí bez závor. "Vodička mala pokračovať v jazde aj napriek funkčným výstražným svetlám, ktoré 30-ročnú ženu upozorňovali na príchod vlaku. Rušňovodič 'pracovného stroja' - vlaku, v ktorom sa nachádzalo deväť pracovníkov, už nedokázal zrážke zabrániť," uviedla polícia.

Nehoda, zdroj: FB/Polícia Trnavský kraj

Pri nehode sa zranilo desaťročné dievča. "To záchranári previezli do nemocnice v Skalici. Polícia alkohol u vodiča vlaku ani u vodičky po nehode nezistila. Škody boli predbežne vyčíslené na 4500 eur," informovala polícia.

Nehoda, zdroj: FB/Polícia Trnavský kraj

Nie vždy má zrážka s vlakom šťastný koniec. Preto polícia upozorňuje: "Jazdite opatrne a tak, aby ste vrátili vždy všetci zdraví a živí. PRED PRIECESTÍM ZVÝŠTE OPATRNOSŤ! Skôr ako vojdete na železničné priecestie, presvedčte sa, či tak môžete bezpečne urobiť."

Politológ: KATASTROFÁLNY prístup Čaputovej k Slovákom! Vo vlastnej krajine to pokašľala na celej čiare
Prezidentka Zuzana Čaputová nevyužila dostatočne svoje obdobie vo funkcii na formulovanie vlastnej agendy, ktorú by presadzovala silou svojej osobnosti. Pre TASR to uviedol politológ Juraj Marušiak zo Slovenskej akadémie vied pri príležitosti... Čítať ďalej
15 | 06 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik