Taiwanský minister vie TOĽKO o Slovensku... Vraj Slováci sú zmätení!
14 | 06 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Ďakujeme pán vzdialený minister. Už vieme, že nás toľko poznáte! Cieľom dezinformačnej kampane, zacielenej na európske demokratické krajiny, je rozoštvávať, vytvárať nedôveru v spoločnosti a podkopávať základy demokracie. Výrazne je ňou zasiahnuté aj Slovensko. V stredu to povedal taiwanský minister zahraničných vecí Joseph Wu Čao-sie na Summite európskych hodnôt, informuje spravodajkyňa TASR v Prahe.

Vraj už nevieme čo je pravda

Mnoho Slovákov už preto podľa neho nevie, čomu v kontexte vojny na Ukrajine veriť. "Boli vystavení takému množstvu dezinformácií, že už je pre nich náročné určiť, čo je pravda," dodal.

Na summite zameranom na škodlivý vplyv Ruska a Číny vo svete pripomenul praktiky komunistickej vlády v Číne pri potláčaní ľudských práv obyvateľov Tibetu či Hongkongu. Je preto podľa neho iróniou, že tá istá vláda chce teraz vymáhať mier na Ukrajine spôsobom, aby sa Kyjev vzdal časti svojho územia.
"To, čoho sme teraz svedkom, je kolaborácia dvoch autoritárskych síl," povedal o spolupráci Ruska a Číny. Ako príklad uviedol ich spoločné vojnové cvičenia. Zdôraznil, že Taiwan chce zachovať mier.

Jarko si zostrihal video a pomudroval na Facebooku
Zdá sa, že bývalému ministrovi obrany Jaroslavovi Naďovi tečie do topánok. Projekt, ktorý zostrojili spolu s bývalým premiérom Hegerom- Demokrati- nenaberá podľa prieskumov také množstvo potenciálnych voličov, aké si predstavovali. Jedna vec je tá,... Čítať ďalej
14 | 06 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme