Súťaž krásy Miss San Francisco vyhral muž. Podľa médií – úplne oprávnene…
14 | 06 | 2023 I Ivan Mihale

Bizarné situácie, ktoré sa dejú v súťažiach krásy na celom svete sa už ani nedajú spočítať.  Samozrejme, z dôvodu vysokého počtu biologických mužov, ktorí začali ženské súťaže krásy v poslednom období vyhrávať. Najnovším prírastkom do štatistiky je Miss San Francisco. Aj tu si nasadil na hlavu korunku krásy – muž.

Začína sa to nejak množiť

Začalo to v USA, v štáte New Hampshire, kde miestnu súťaž Miss vyhral muž, transgender, viditeľne objemnejší ako jeho štíhle konkurentky.

Pokračovalo to žalobou na organizátorov súťaže krásy od Anity Noelle Green(-ovej), biologického muža, ktorý je presvedčený, že má právo súťažiť o titul Miss Spojených štátov amerických spolu s dievčatami.

Miss Silver State USA v Nevade vyhral tiež biologický muž, Kataluna Enriquez(-ová), a podobné situácie nastali už aj v progresívnej časti Európy. Do finále Miss Nemecko sa prebojovali dokonca až dvaja biologickí muži!

A rátajte s tým, že podobné veselé veci sa teraz zrejme budú diať po celom svete, pretože známu súťaž Miss Universe kúpila transgenderová magnátka/magnát (?) z Thajska.

Po úspechu túžil od detstva

Najnovšie „potešujúce“ správy dorazili pred pár dňami aj zo San Francisca. Tam tiež získal titul najkrajšej ženy biologický muž, Monroe Lace, ktorý vyhlásil, že po tomto úspechu túžil už od detstva. Jeho víťazstvo je o to pôsobivejšie, že v dejinách mesta je vôbec prvým mužom, ktorému sa po takmer sto rokoch dejín tejto súťaže podarilo získať titul kráľovnej krásy a stať sa podľa médií aj „vzorom pre ďalšie ženy“.

Túži zmeniť svet, najmä deti

Monroe mimochodom postupuje do národného kola Miss California a pri troche šťastia aj na Miss USA. Podľa médií je na to plne oprávnený… Samotný víťaz vyhlásil, že vždy, keď si nasadí šerpu a korunku, pripomenie mu to, že: „… musím pracovať na budúcnosti, ktorú chcem zmeniť pre malé deti.

Z tohto jeho vyjadrenia dedukujeme, že jeho ďalšie kroky budú smerovať do detských jaslí, škôlok a škôl, aby sa podieľal na LGBT propagande medzi tými najzraniteľnejšími a najviac ovplyvniteľnými…

Zdroj: Christianitas

Exšéf policajtov VYSVETĽUJE: Ako to bolo v SKUTOČNOSTI s Naďovým úrazom ruky!
Už vieme, prečo má Naď modrú knižku! Bývalý minister obrany Jaroslav Naď (42) pred týždňom zobral svojich synov na bicykel, no nedopadlo to najlepšie. Na sociálnej sieti zverejnil fotografiu s ošetrenou rukou. Bývalý šéf policajtov Tibor Gašpar s... Čítať ďalej
13 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik