Koľko vlkov vidíte na obrázku?
14 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Hectic Nick je autorom mnohých optických ilúzií, ktoré prezentuje na sociálnej sieti TikTok. Potrápte sa s hľadaním vlkov. Podľa autora ich na obrázku nájdete štyroch. Sú však veľmi dobre ukrytí, tak sa potrápte aj vy.

Tak ako ste na tom?

Hectic Nick potrápi váš postreh – na obrázku so zasneženými veľhorami by ste mali okrem vlka v popredí, nájsť ďalších troch vlkov. Tí dokonale splývajú s prostredím, preto je obrázok náročný na sústredenie.

@hecticnick Can you find all of them? 🤯 #illusion #fyp ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Hovoril Nostradamus aj o súčasnej Ukrajine?
Lekára a astrológa Michela de Nostredame už niekoľko storočí svet pozná pod menom Nostradamus. Jeho do štvorverší ukryté predpovede mnohých udalostí svetového významu fascinovali ľudí od 16-teho storočia, kedy ich spísal. Predpovedal aj aktuálne... Čítať ďalej
13 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Ako dopadli „tiktokeri“

Podľa komentárov nie každý videl aj toho jedného výrazného v popredí. Mnohí ich našli do piatich sekúnd, iní sa museli potrápiť dlhšie. A čo vy?

https://www.tiktok.com/@hecticnick/video/7083299903526522154

TikTok / Hectic Nick

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik