Jarko si zostrihal video a pomudroval na Facebooku
14 | 06 | 2023 I Ivan Mihale

Zdá sa, že bývalému ministrovi obrany Jaroslavovi Naďovi tečie do topánok. Projekt, ktorý zostrojili spolu s bývalým premiérom Hegerom- Demokrati- nenaberá podľa prieskumov také množstvo potenciálnych voličov, aké si predstavovali. Jedna vec je tá, že niet sa čo čudovať a druhá je, že týmto slovníkom, ktorý nedávno predviedol Naď, padnú ešte hlbšie ako dno a do histórie politických dejín sa zapíšu jediným slovom - TRAGÉDIA.

Najnovšie sa bývalý minister rozhodol, pre vskutku neobvyklú činnosť. Jarino si zostrihal utorkovú diskusnú reláciu Na hrane s Robertom Kaliňákom a  doplnil ju kolážami.

Gratulujeme Jarík, týmto spôsobom stratíte aj tých pár voličov z vášho okolia.

Takto to vidí Jaroslav Naď

"AK NIEČO VYZERÁ AKO KAČKA, CHODÍ AKO KAČKA, KVÁKA AKO KAČKA, TAK TO BUDE KAČKA

A ak sa niekto správa ako kremeľský troll, tak to bude kremeľský troll.

Naša vlasť je už niekoľko rokov pod sústavným útokom ruskej agentúrnej siete, ktorej sa podarilo u nás dobre zakoreniť a nájsť si domácich kolaborantov. Tí konajú v prospech Kremľa buď z presvedčenia, alebo sú hnaní snahou rozoštvať a destabilizovať štát tak, aby sa ho mohli opäť zmocniť a zabezpečiť rôznym kriminálnikom beztrestnosť." Napísal na sociálnej sieti a priložil zostrihané video, tak aby projektu Demokrati

POZOR! Sú tu Demokrati!

"A Demokrati sú tu aj preto, aby so Zlom a Nenávisťou zviedli v septembrových voľbách tvrdý boj. Spoločne to zvládneme." doplniel Naď.

Žiaľ, nedá sa ani čo-to povyberať z diskusie, pretože v čase uzávierky článku status exministra mal 8 komentárov.

MO SR vyhodilo 500.000 eur! Takto príkladne sa šafári s peniazmi daňových poplatníkov
Ministerstvo obrany (MO) SR rozdelilo sumu 500.000 eur pre 63 projektov súvisiacich s témou obrany a bezpečnosti štátu. O dotáciu sa uchádzalo 149 žiadateľov. O podporu mohli požiadať občianske združenia, nadácie, neinvestičné fondy a neziskové... Čítať ďalej
14 | 06 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme